Cheftræneren fortsætter hos Fighters

5. marts 2018

Cheftræneren fortsætter hos Fighters

Foto: Martin Ladegaard

Foto: Martin Ladegaard

Hvidovre Fighters forlænger samarbejdet med Peter Enehag, den 55-årige svensker har underskrevet en kontrakt gældende for den kommende sæson. Med det frugtbare samarbejde, der førte til guld i 1.division i 2017 og en mere end godkendt debutsæson i Metal Ligaen, har kontraktforlængelsen med Peter Enehag været en klar førsteprioritet fra ledelsens side.

”Peter er dedikeret, grundig og evner at implementere og udføre den strategi, vi arbejder efter i Hvidovre Fighters. Den udvikling, han sammen med holdet, har skabt over de seneste to sæsoner, er bemærkelsesværdig. Vi har på baggrund af resultaterne, men ikke mindst spillet på isen og udviklingen af vores unge spillere, set så store fremskridt, at vi er overbeviste om, at der er endnu mere i vente,” fortæller Jesper Kristoffersen, PR-/Kommunikationsansvarlig hos Hvidovre Fighters.

Talenterne i fokus

Peter Enehag har med sin store erfaring i arbejdet med unge spillere fra Malmø Redhawks den rette profil som cheftræner for det unge Hvidovre-mandskab. Med tilføjelsen af Olaf Eller som sportschef midtvejs i den netop overståede sæson, har Fighters fået et unikt par i dansk hockey, der forener det bedste fra dansk og svensk talentudvikling.

”Vi har at gøre med to ekstremt kompetente personer, der supplerer hinanden virkelig godt i det daglige. Deres spidskompetence er arbejdet med udvikling af unge spillere og stor taktisk snilde, det er et samarbejde, vi har store forventninger til,” uddyber Jesper Kristoffersen.

Et step op

Med træneren i sædet handler det nu om at få truppen på plads, de første forhandlinger med spillere er sat i gang og Hvidovre Fighters forventer i løbet af denne måned de første opdateringer af det holdkort, der har som erklæret mål at tage et skridt op i tabellen næste sæson.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.