Cubars og Mikkel Hansen forlænger

29. juni 2017

Hvidovre Fighters forlænger aftalerne med to af klubbens største talenter. Den 16-årige forward Victor Cubars og den 17-årige back Mikkel Hansen har underskrevet aftaler gældende for næste sæson. De to ungdomslandsholdsspillere er et produkt af moderklubbens målrettede, professionelle arbejde.

Mikkel Hansen og Victor Cubars viste allerede evnerne i 1.division, hvor de med kompetencer i hver sin ende af banen, sprang i øjnene. Mikkel Hansen spiller hockey, som havde han hår på både brystet og ryggen. Han tager stort set altid rigtige beslutninger og er særdeles moden i sit spil. Victor er iskold foran mål og udstyret med en udansk, fræk og uforudsigelig spillestil. Fælles for dem begge er, at de vel nærmest selv bestemmer, hvor langt talentet skal række,” fortæller Jesper Kristoffersen fra Hvidovre Fighters.

Samarbejdet med Hvidovre Ishockey Klub er ekstremt vigtigt. Herfra skal talenterne kunne se muligheden for ligahockey, når professionalisme, træningsvilje og talent kombineres. Mikkel Hansen og Victor Cubars er bevis på og udbyttet af struktur, fokus og målrettethed i moderklubbens ungdomsarbejde. Hvidovre Fighters er afhængige af den ærgerrighed trænere, ledere og frivillige hos Hvidovre Ishockey Klub lægger for dagen. De to indgåede kontrakter, giver samtidig ekstra motivation til de selvsamme klubmennesker, der nu ser udbyttet af deres anstrengelser udfolde sig i den klub, de brænder for.

”Aftalerne beviser, at det kan betale sig at arbejde hårdt og udfordre sit talent i Hvidovre. Vi har tiltro til vores unge spillere og tør give dem chancen. Der er flere lysende profiler på vores ungdomshold, der forhåbentlig ser værdien af de mange timer, de bruger i træningslokalet endnu tydeligere, når de læser linjerne her, og derfor motiveres til at blive ved,” supplerer bestyrelsesformand Claus Karup Rasmussen.

På trods af spillernes unge alder, er der mange kampe på CV’et. Victor Cubars har optrådt 60 gange i 1.division med 29 point som facit. Mikkel Hansen står noteret for 63 kampe i 1.division og 11 point.

”Med kontrakterne her, er vi så godt som i mål med truppen. Der mangler en back, mens døren for en ekstra forward står åben, hvis den helt rigtige dukker op. Vi ser frem til næste skridt, hvor fokus rettes mod relationer i omklædningsrummet, til træning og i kampsituationer spillerne imellem, inden vores første sæson i ligaen skydes i gang,” afslutter Claus Karup Rasmussen.

Nyt fra Facebook

Kære alle

Vi savner desperat en bolig pr. 1/9 hvor hund er tilladt. Hunden er en labrador.

Kontakt os meget gerne hvis du kan hjælpe
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Victor Cubars og Malte Bønløkke på U18-landsholdet

Hvidovre er igen repræsenteret i landsholdsregi, når Victor Cubars og Malte Bønløkke i franske Chamonix trækker den røde trøje over hovedet. De unge talenter spiller tre kampe mod Frankrig den 24., 25. og 26. august, alle klokken 19.00.

Victor Cubars er allerede en fast bestanddel af Metal Liga-truppen, mens Malte Bønløkke lægger på sit niveau dag for dag i HVIK's talentmaskine. Udtagelsen til landsholdet er et klart vidnesbyrd om spillernes kapacitet.

Fra Hvidovre Fighters skal der lyde et kæmpe tillykke til de to store talenter med udtagelsen, og et ønske om en fremragende tur til det østlige Frankrig.

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har delt ShopUSA's Rabatkoder. ... Se mereSe mindre

Vidste du, at de amerikanske webshops ofte udlodder rabatkoder? Søg på fx ”permission code” eller ”online coupons” før du foretager dit køb.

Vis på Facebok
·Del

HockeyTime
1 t. ·
HockeyTime har brug for din hjælp!

Sommeren er heldigvis snart slut, og isen er ved al være klar i alle hallerne. I den forbindelse har vi brug for DIN hjælp.

Vi kunne godt tænke os, en eller flere, klubambassadører fra de danske klubber, da vi vil forsøge at lave en endnu bedre dækning af Metal-ligaen og 1. division i den kommende sæson.

Her er nogle af de tanker som vi har gjort os, og som vi har brug for din hjælp til:

1. En kortere optaktsudsendelse fra hallen hvor der lægges op til dagens kamp, samt evt. et par interviews, til udgivelse så tæt på faceoff som muligt.

2. Nedtakt efter kampen, kombineret med interviews.

3. Vi vil også lancere et nyt studieprogram, hvor vi gerne vil have dig med på en Skype- eller telefon forbindelse fra tid til anden, til ligesom at tage temperaturen på netop din klub.
Kunne det være dig, så send os en mail på
hockeytimedk@gmail.com eller kontakt os på vores facebookside.

Med venlig hilsen

Martin og Henrik
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Endnu en ny ligapartner er på plads blandt sponsorerne.

Headhunter virksomheden Surge ApS har tegnet et sponsorat som bringer dem op i gruppen af "tunge" samarbejdspartnere.

Vi byder dem velkommen og glæder os til samarbejdet.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

etrack1.com/da

etrack1/Indicia er ny sponsor til den kommende sæson.

Med aftalen som Ligapartner bliver de en af vores største sponsorer.

Velkommen til.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har indgået en ny og historisk god samarbejdsaftale med Carlsberg Danmark.

Af nye tiltag til kommende sæson vil der til alle hjemmekampe blive kåret en Carlsberg Man of the Match blandt Hvidovre spillerne.

I de kommende dage vil vi præsentere flere nye sponsorer, da vi langt fra har ligget stille gennem sommeren.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del