Cubars og Mikkel Hansen forlænger

29. juni 2017

Hvidovre Fighters forlænger aftalerne med to af klubbens største talenter. Den 16-årige forward Victor Cubars og den 17-årige back Mikkel Hansen har underskrevet aftaler gældende for næste sæson. De to ungdomslandsholdsspillere er et produkt af moderklubbens målrettede, professionelle arbejde.

Mikkel Hansen og Victor Cubars viste allerede evnerne i 1.division, hvor de med kompetencer i hver sin ende af banen, sprang i øjnene. Mikkel Hansen spiller hockey, som havde han hår på både brystet og ryggen. Han tager stort set altid rigtige beslutninger og er særdeles moden i sit spil. Victor er iskold foran mål og udstyret med en udansk, fræk og uforudsigelig spillestil. Fælles for dem begge er, at de vel nærmest selv bestemmer, hvor langt talentet skal række,” fortæller Jesper Kristoffersen fra Hvidovre Fighters.

Samarbejdet med Hvidovre Ishockey Klub er ekstremt vigtigt. Herfra skal talenterne kunne se muligheden for ligahockey, når professionalisme, træningsvilje og talent kombineres. Mikkel Hansen og Victor Cubars er bevis på og udbyttet af struktur, fokus og målrettethed i moderklubbens ungdomsarbejde. Hvidovre Fighters er afhængige af den ærgerrighed trænere, ledere og frivillige hos Hvidovre Ishockey Klub lægger for dagen. De to indgåede kontrakter, giver samtidig ekstra motivation til de selvsamme klubmennesker, der nu ser udbyttet af deres anstrengelser udfolde sig i den klub, de brænder for.

”Aftalerne beviser, at det kan betale sig at arbejde hårdt og udfordre sit talent i Hvidovre. Vi har tiltro til vores unge spillere og tør give dem chancen. Der er flere lysende profiler på vores ungdomshold, der forhåbentlig ser værdien af de mange timer, de bruger i træningslokalet endnu tydeligere, når de læser linjerne her, og derfor motiveres til at blive ved,” supplerer bestyrelsesformand Claus Karup Rasmussen.

På trods af spillernes unge alder, er der mange kampe på CV’et. Victor Cubars har optrådt 60 gange i 1.division med 29 point som facit. Mikkel Hansen står noteret for 63 kampe i 1.division og 11 point.

”Med kontrakterne her, er vi så godt som i mål med truppen. Der mangler en back, mens døren for en ekstra forward står åben, hvis den helt rigtige dukker op. Vi ser frem til næste skridt, hvor fokus rettes mod relationer i omklædningsrummet, til træning og i kampsituationer spillerne imellem, inden vores første sæson i ligaen skydes i gang,” afslutter Claus Karup Rasmussen.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.