Hertzberg og Madsen til Hvidovre Fighters

14. juni 2017

Hvidovre Fighters har skrevet kontrakt med backen Sonny Hertzberg og centerspilleren Daniel Madsen for den kommende sæson

Fra Heden til Vestegnen

Hertzberg kommer fra Herning Blue Fox, hvor han også trak skøjterne på i de tidlige ungdomsår, inden turen gik mod Sverige. Her repræsenterede backen Rögle BK et par sæsoner, før han blev en markant skikkelse på Frölundas J20-hold. Det helt store gennembrud i Metal Ligaen, håber han på at få, når han trækker Fighters-trøjen over hovedet. 22-årige Sonny Hertzberg, der beskriver sig selv som en spilstærk back og god skøjteløber, med godt overblik, fortæller, hvorfor valget faldt på Hvidovre Fighters:

”Jeg synes, det projekt, Hvidovre har præsenteret er enormt spændende. Samtidig står jeg til at få en rolle med en masse ansvar. Det tiltaler mig meget i forhold til min udvikling.”

Sonny Hertzberg står registreret for 86 Metal Liga-optrædener med 21 point til følge.

Sønderjysk import

Spionbrillerne vender blikket fra Herning mod syd, for at finde næste brik i Peter Enehags puslespil. Centerspilleren Daniel Madsen ankommer til Hvidovre med glimrende kendskab til klubben, han har duelleret så heftigt med gennem flere sæsoner i 1.division.

Daniel Madsen har været blandt de største profiler i divisionen, uden at få chancen for fuld kraft på SønderjyskEs øverste trin. Som spiller beskrives han bedst som typen, man hader at møde, men elsker at have på sit hold. En ”grinder”, der giver og tager, men samtidig har en veludviklet point-snude.

”Jeg er super glad for at have fået chancen for Metal Liga-hockey i Hvidovre Fighters. Jeg ser frem til at få mere ansvar i forhold til SønderjyskE, hvor jeg primært var i fjerdekæden(på Metal Liga-holdet red.) Tilskuerne får en skøjtestærk og teknisk spiller, og så skal jeg nok gå derind, hvor det gør ondt, når det kræves,” fortæller Daniel Madsen, der også ser frem til at få tilskuerne i ryggen i Hvidovre modsat tidligere.

Den 24-årige center står noteret for 186 kampe i 1.division, 75 mål og 98 assist.

Vi glæder os til at se de to iklæde sig Hvidovre-trøjen, og ser frem til et stærkt samarbejde. De to spillere besidder kvaliteter som korpsånd, stor vilje og lysten til at udvikle sig, der er blandt de vigtigste parametre for Hvidovre Fighters.  

Redaktionen arbejder på at få en kommentar fra Daniel Madsen.

Tekst: Jesper Kristoffersen

Nyt fra Facebook

Kære alle

Vi savner desperat en bolig pr. 1/9 hvor hund er tilladt. Hunden er en labrador.

Kontakt os meget gerne hvis du kan hjælpe
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Victor Cubars og Malte Bønløkke på U18-landsholdet

Hvidovre er igen repræsenteret i landsholdsregi, når Victor Cubars og Malte Bønløkke i franske Chamonix trækker den røde trøje over hovedet. De unge talenter spiller tre kampe mod Frankrig den 24., 25. og 26. august, alle klokken 19.00.

Victor Cubars er allerede en fast bestanddel af Metal Liga-truppen, mens Malte Bønløkke lægger på sit niveau dag for dag i HVIK's talentmaskine. Udtagelsen til landsholdet er et klart vidnesbyrd om spillernes kapacitet.

Fra Hvidovre Fighters skal der lyde et kæmpe tillykke til de to store talenter med udtagelsen, og et ønske om en fremragende tur til det østlige Frankrig.

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har delt ShopUSA's Rabatkoder. ... Se mereSe mindre

Vidste du, at de amerikanske webshops ofte udlodder rabatkoder? Søg på fx ”permission code” eller ”online coupons” før du foretager dit køb.

Vis på Facebok
·Del

HockeyTime
1 t. ·
HockeyTime har brug for din hjælp!

Sommeren er heldigvis snart slut, og isen er ved al være klar i alle hallerne. I den forbindelse har vi brug for DIN hjælp.

Vi kunne godt tænke os, en eller flere, klubambassadører fra de danske klubber, da vi vil forsøge at lave en endnu bedre dækning af Metal-ligaen og 1. division i den kommende sæson.

Her er nogle af de tanker som vi har gjort os, og som vi har brug for din hjælp til:

1. En kortere optaktsudsendelse fra hallen hvor der lægges op til dagens kamp, samt evt. et par interviews, til udgivelse så tæt på faceoff som muligt.

2. Nedtakt efter kampen, kombineret med interviews.

3. Vi vil også lancere et nyt studieprogram, hvor vi gerne vil have dig med på en Skype- eller telefon forbindelse fra tid til anden, til ligesom at tage temperaturen på netop din klub.
Kunne det være dig, så send os en mail på
hockeytimedk@gmail.com eller kontakt os på vores facebookside.

Med venlig hilsen

Martin og Henrik
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Endnu en ny ligapartner er på plads blandt sponsorerne.

Headhunter virksomheden Surge ApS har tegnet et sponsorat som bringer dem op i gruppen af "tunge" samarbejdspartnere.

Vi byder dem velkommen og glæder os til samarbejdet.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

etrack1.com/da

etrack1/Indicia er ny sponsor til den kommende sæson.

Med aftalen som Ligapartner bliver de en af vores største sponsorer.

Velkommen til.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har indgået en ny og historisk god samarbejdsaftale med Carlsberg Danmark.

Af nye tiltag til kommende sæson vil der til alle hjemmekampe blive kåret en Carlsberg Man of the Match blandt Hvidovre spillerne.

I de kommende dage vil vi præsentere flere nye sponsorer, da vi langt fra har ligget stille gennem sommeren.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del