Hertzberg og Madsen til Hvidovre Fighters

14. juni 2017

Hvidovre Fighters har skrevet kontrakt med backen Sonny Hertzberg og centerspilleren Daniel Madsen for den kommende sæson

Fra Heden til Vestegnen

Hertzberg kommer fra Herning Blue Fox, hvor han også trak skøjterne på i de tidlige ungdomsår, inden turen gik mod Sverige. Her repræsenterede backen Rögle BK et par sæsoner, før han blev en markant skikkelse på Frölundas J20-hold. Det helt store gennembrud i Metal Ligaen, håber han på at få, når han trækker Fighters-trøjen over hovedet. 22-årige Sonny Hertzberg, der beskriver sig selv som en spilstærk back og god skøjteløber, med godt overblik, fortæller, hvorfor valget faldt på Hvidovre Fighters:

”Jeg synes, det projekt, Hvidovre har præsenteret er enormt spændende. Samtidig står jeg til at få en rolle med en masse ansvar. Det tiltaler mig meget i forhold til min udvikling.”

Sonny Hertzberg står registreret for 86 Metal Liga-optrædener med 21 point til følge.

Sønderjysk import

Spionbrillerne vender blikket fra Herning mod syd, for at finde næste brik i Peter Enehags puslespil. Centerspilleren Daniel Madsen ankommer til Hvidovre med glimrende kendskab til klubben, han har duelleret så heftigt med gennem flere sæsoner i 1.division.

Daniel Madsen har været blandt de største profiler i divisionen, uden at få chancen for fuld kraft på SønderjyskEs øverste trin. Som spiller beskrives han bedst som typen, man hader at møde, men elsker at have på sit hold. En ”grinder”, der giver og tager, men samtidig har en veludviklet point-snude.

”Jeg er super glad for at have fået chancen for Metal Liga-hockey i Hvidovre Fighters. Jeg ser frem til at få mere ansvar i forhold til SønderjyskE, hvor jeg primært var i fjerdekæden(på Metal Liga-holdet red.) Tilskuerne får en skøjtestærk og teknisk spiller, og så skal jeg nok gå derind, hvor det gør ondt, når det kræves,” fortæller Daniel Madsen, der også ser frem til at få tilskuerne i ryggen i Hvidovre modsat tidligere.

Den 24-årige center står noteret for 186 kampe i 1.division, 75 mål og 98 assist.

Vi glæder os til at se de to iklæde sig Hvidovre-trøjen, og ser frem til et stærkt samarbejde. De to spillere besidder kvaliteter som korpsånd, stor vilje og lysten til at udvikle sig, der er blandt de vigtigste parametre for Hvidovre Fighters.  

Redaktionen arbejder på at få en kommentar fra Daniel Madsen.

Tekst: Jesper Kristoffersen

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.