Hvidovre Fighters forlænger flere aftaler

14. juni 2016

Spillerbænk:Jubel

Forberedelserne til den kommende sæson tager til i tempo hos Hvidovre Ishockey Fighters. Arbejdet med at samle et slagkraftigt mandskab fortsætter og i denne uge er yderligere en god håndfuld spillere faldet på plads. Der er lavet nye aftaler med en række af de spillere, som også sidste sæson leverede stærke indsatser i divisionsholdets medaljekamp. På backsiden er rutinerede Alexander Emil Edelskov, sammen med talenterne Mikkel Hansen, Lukas Petersen og Magnus Koch klar til endnu en tørn, mens offensiven holder fast i målfarlige Victor Cubars, hårdtarbejdende Jesper Horsted, Janus Andersen og Oliver Bo Andersen.

Jesper Kristoffersen fra hockeyklubben udtaler: – De nye aftaler, ser vi som endnu et skridt i retning mod vores målsætning om at have en stamme af Hvidovre-spillere på et forhåbentlig kommende ligahold. De unge spillere, vi har indgået aftaler med, besidder alle et stort potentiale, der via hård, veltilrettelagt træning skal udvikles yderligere. Den opgave tager vi i fællesskab på os. Vi forventer at kunne offentliggøre flere forlængelser inden længe, mens der også arbejdes på 4-5 forstærkninger udefra, der kan toppe holdet. Vi henter med andre ord ikke spillere, der ikke besidder noget, vores egne unge kan levere.

Netop de mange Hvidovre-drenge på holdkortet, er et resultat af et ungdomsarbejde, der i løbet af de senere år har gennemgået en bemærkelsesværdig positiv udvikling. Aldrig før har fødekæden til 1.holdet været mere frugtbar. En tilstand, der sender et stærkt signal til de spillere, der vælger Hvidovre Ishockey Fighters som deres klub. Et stærkt signal til de sponsorer, der beredvilligt skyder penge i klubben. Og et tegn til de fans, der heldigvis bliver stadigt flere af. Alle parter kan se og mærke de positive strømninger og udviklingen, klubben oplever i disse år.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.