Hvidovre Fighters indgår aftale med Sebastian Svendsen

8. juni 2017

Sebastian Svendsen vender tilbage, hvor det hele startede; Hvidovre. Den 25-årige forward med 174 optrædener i Metal Ligaen, skal udover mål og assist, bidrage med sin skøjtekapacitet og store energi.

Frederikshavn White Hawks var seneste destination for Sebastian Svendsen, der også har været i Aalborg og Herlev, siden han senest optrådte på sin kommende hjemmebane under overbygningen Copenhagen Hockey tilbage i 2012.

”Vi er glade for at se Sebastian tilbage i Hvidovre-trøjen. Han kender klubben, menneskene i klubben og kommer med erfaring og tempo fra Metal Ligaen, som vi får brug for. Vi får en sulten spiller, der passer til vores koncept, hvor evnen til at arbejde hårdt og seriøst, vejer tungest,” fortæller Jesper Kristoffersen.

Kontrakten med Sebastian Svendsen løber et år.

Nyt fra Facebook

Nicki Kisum tilbage i Hvidovre

Hvidovre Fighters er enormt glade for at kunne præsentere Nicki Kisum som ny spiller. En spiller, der kender klubben indefra, med en fortid som både U17-, U20- og seniorspiller på Vestegnen.

Sidste sæson tilbragte Nicki Kisum i Gentofte, hvor han var en del af klubbens historiske slutspil. Inden da var offensivspilleren i Aalborg og Herlev. Samlet set er det blevet til 240 kampe i landets bedste række for den 23-årige forward, som står noteret for 23 mål og 43 assister. Nicki Kisum optrådte senest for Hvidovre i sæsonen 2010/2011, under Hvidovre Ligahockey og sæsonen efter i Copenhagen Hockey-konstruktionen. I begge sæsoner leverede den dengang teenage-unge Kisum et pænt pointsnit.

”Vi er virkelig glade for endnu en tidligere Hvidovre-dreng i folden. Det er ingen hemmelighed, at Nicki Kisum har nået en alder, hvor han skal have mere ansvar, og vi er overbeviste om, han er klar til at tage det. Han optrådte stærkt, da han var en del af Hvidovre Ligahockey og gjorde en god figur under svære omstændigheder for Copenhagen Hockey. Med langt mere erfaring i kufferten og større tillid fra bænken, er det en spiller, vi ser stort perspektiv i,” fortæller Jesper Kristoffersen.

Nicki Kisum er Hvidovre Fighters tiende ’signing’ i denne sæson. Holdet begynder i stadigt højere grad at tage form. Næste uge forventes det, at klubben præsenterer sæsonens målmandsduo, der både byder på et velkendt samt et helt nyt navn i dansk ishockey.

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Stort tillykke til spiller #11 Dennis Neist Christjansen med fødselsdagen i dag ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Avis løfter på tirsdag sløret for tre friske importspillere. "Dyk" ned i sportssektionen og bliv maximalt opdateret, når nyheden lander. ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Stort Tillykke til spiller #22 Oliver Persson med de 21 år i dag. ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del