Køb dit sæsonkort nu

3. september 2017

Supertilbud på sæsonkort!

Så er vi endelig klar til at sælge sæsonkort salget er åbent til og med tirsdag 12 september kl. 22.00

Priser:
Ståplads Voksen kr. 500,- Børn under 15 år kr. 300,-
Siddeplads voksen kr. 1000,- børn under 15 år kr. 800,-

Siddeplads for borgere bosat i Hvidovre Kommune 500,-
(kortet skal vises sammen med sygesikring)

Priser er forudsat medlemskab af Supporterklubben der for 2017-18 koster kr 100,- kr. for voksne og kr 50,- for børn

Sådan køber/bestiller du sæsonkort:

indbetal fulde beløb på mobilepay 26854102 husk at angive navn, fødselsdata, adresse og mailadresse (husk også at tillægge kontingent til suporterklubben)

Bestil med samme oplysninger og mobilnummer på mail@hvidovrefighters.dk og betal ved udlevering.

Købte og bestilte kort udleveres i indgangen til hjemmekampene startende fra Sønderjyskekampen 12. september.

Siddeplads vil i første omgang være uden fast plads, men i løbet af efteråret blive erstattet med en fast plads efter eget ønske.

Entrepriser bliver følgende:
Ståplads: kr. 80,-
Siddeplads: kr. 110,-

Ståplads gratis for op til 800 borgere bosiddende i Hvidovre Kommune ved forevisning af sygesikring (tillægsbillet siddeplads kr 30,-)
Indgang af Hvidovre Borgere skal være foretaget senest 20 minutter før kampstart. Herefter bliver ubenyttede kommunebilletter sat i løssalg.

Medlemmer af HvIK under 16 år der ikke er bosidende i Hvidovre Kommune kommer gratis ind på samme betingelser som Hvidovre borgere. Dog skal der fremvises dokumentation på medlemskab.

Nyt fra Facebook

Cheftræneren fortsætter hos Fighters

Hvidovre Fighters forlænger samarbejdet med Peter Enehag, den 55-årige svensker har underskrevet en kontrakt gældende for den kommende sæson. Med det frugtbare samarbejde, der førte til guld i 1.division i 2017 og en mere end godkendt debutsæson i Metal Ligaen, har kontraktforlængelsen med Peter Enehag været en klar førsteprioritet fra ledelsens side.

”Peter er dedikeret, grundig og evner at implementere og udføre den strategi, vi arbejder efter i Hvidovre Fighters. Den udvikling, han sammen med holdet, har skabt over de seneste to sæsoner, er bemærkelsesværdig. Vi har på baggrund af resultaterne, men ikke mindst spillet på isen og udviklingen af vores unge spillere, set så store fremskridt, at vi er overbeviste om, at der er endnu mere i vente,” fortæller Jesper Kristoffersen, PR-/Kommunikationsansvarlig hos Hvidovre Fighters.

Talenterne i fokus
Peter Enehag har med sin store erfaring i arbejdet med unge spillere fra Malmø Redhawks den rette profil som cheftræner for det unge Hvidovre-mandskab. Med tilføjelsen af Olaf Eller som sportschef midtvejs i den netop overståede sæson, har Fighters fået et unikt par i dansk hockey, der forener det bedste fra dansk og svensk talentudvikling.

”Vi har at gøre med to ekstremt kompetente personer, der supplerer hinanden virkelig godt i det daglige. Deres spidskompetence er arbejdet med udvikling af unge spillere og stor taktisk snilde, det er et samarbejde, vi har store forventninger til,” uddyber Jesper Kristoffersen.

Et step op
Med træneren i sædet handler det nu om at få truppen på plads, de første forhandlinger med spillere er sat i gang og Hvidovre Fighters forventer i løbet af denne måned de første opdateringer af det holdkort, der har som erklæret mål at tage et skridt op i tabellen næste sæson.

Foto: Martin Ladegaard
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Divisionsholdet i semifinalen

Talenterne gør det fremragende i denne sæson, Hvidovre Ishockey Klubs U20-hold sikrede sig bronze ved DM for et par uger siden og det smager efterhånden også af medaljer til det dygtige 1.divisionshold. Det sidste blev en realitet i går aftes, hvor Aalborgs reserver blev besejret for anden gang på få dage og dermed ekspederet ud af slutspillet. Sejren betyder, at guldmedaljerne fra sidste sæson endnu kan genvindes, i første omgang kræver det en sejr i semifinaleserien mod grundspilsvinderne Gladsaxe Bears. Første opgør spilles på onsdag klokken 19.30 i Allan Villadsen Ishockey Arena.

Vi håber, at mange Hvidovre-borgere vil finde vej forbi hallen, så byens fremtidige ishockeyprofiler får sublim støtte i jagten på metal. Holdet er et skønt miks af erfarne Hvidovre-drenge, der har lagt et utal af timer i træningslokalerne på Hvidovrevej gennem mange år; Anders Bach, Alexander Emil Edelskov og Carsten Winther er blandt de bedste eksempler. Unge talenter er der også mange af, med Christian Elmose, Malte Bønløkke og Jerry Välipirtti som nogle af dem, med en lysende fremtid foran sig. Holdet suppleres af Rasmus Simonsen, Victor Cubars og Sebastian Sørensen fra Hvidovre Fighters, sidstnævnte satte en vigtig udlignende puck i nettet i Aalborg lørdag aften, da han sørgede for 2-2, inden Elmose i målet tog brodden af Aalborg-spillerne i straffeslagsafgørelsen. Mange stærke navne, men ligesom for Hvidovre Fighters, er det holdet, der er stjernen.

Ishockeysæsonen er med andre ord slet ikke overstået i Allan Villadsen Ishockey Arena, og med solid opbakning, er der gode muligheder for at opleve endnu en intens finaleserie i Hvidovre i 2018. Så noter onsdag klokken 19.30 i kalenderen, så vi sammen kan øge antallet af trofæer i det evigt sultne pokalskab.

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Højdepunkter fra sæsonens sidste Fighters-kamp

Dejlige billeder at slutte hockeyåret af med, Hvidovre Fighters, der hjemtager to beundringsværdige point i Frederikshavn. Se med og stik drengene på isen og teamet bag holdet et like.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Fighters lukker sæsonen med mandfolkeindsats

Bussen var ikke proppet med spillere, da Hvidovre Fighters tidligere på dagen drog mod Frederikshavn for at spille sæsonens sidste kamp i Metal Ligaen. Små tre kæder kunne mønstres mod et på papiret topmotiveret hjemmehold, der skulle bruge tre point for at sikre sig hjemmebanefordel i slutspillets kvartfinaleserie. Fighters spillede for en god afslutning på en glimrende sæson, objektivt set var der altså mest på spil for hjemmeholdet. Men som Fighters gennem hele sæsonen har vist, eksisterer opgivende attituder og ligegyldige kampe ikke; Hvidovre Fighters nedkæmpede Frederikshavn og vandt 3-2 efter straffeslag. Imponerende!

Rasmus Hansen satte sidste og afgørende mål for sæsonen, inden da havde Fighters været i front med både 1-0 og 2-1, først Victor Cubars med et tidligt føringsmål, inden Magnus Povlsen genetablerede en føring i slutningen af 2. periode. I målet slukkede Niklas Lundström drømmen om en hjemmesejr med 49 redninger og kronede sammen med holdet en indsats, der sætter et solidt punktum for hele sæsonen.

Sejren definerer i høj grad den kultur, Fighters har levet og åndet gennem hele sæsonen og bygger videre på i den kommende sæson, hvor et stærkt kollektiv har udfordret alle hold i Metal Ligaen.

Rigtig god tur hjemover til truppen og stort tillykke med den eminente præstation.

Tekst: Jesper Kristoffersen
Foto: Martin Ladegaard
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Sæsonen i en nøddeskal

Hvidovre Fighters leverede endnu en strålende indsats i Metal Ligaen, da et sultent og pointhungrende Odense, blev tvunget ud i 60 minutters intens ishockey. Hjemmeholdet med ufatteligt meget på spil i kampen, for at sikre sig direkte adgang til slutspillet, måtte vente på sejrsmålet til 40 sekunder før tid, da Ned Lukacevic scorede for anden gang. Tre hårdtarbejdende kæder fra det københavnske ærgrede sig mægtigt, men bag de bitre ansigter hos trænere og spillere, kan der med rette vokse stolthed over evnen til aldrig at lægge sig ned. Fighters havde blot æren at spille for, og æren blev forsvaret formidabelt.

Adam Carnestad scorede Fighters mål i opgøret mod Odense, da han udlignede til 1-1 lidt over halvvejs i 3. periode, et mål, der altså ikke var tilstrækkeligt til point. Kampen var symbolet på en sæson, hvor Hvidovre har været ’lige ved og næsten’ utroligt ofte. Isoleret set drønirriterende og ærgerligt, men med de objektive, realistiske briller på næsetippen, har langt flere kampe været tættere end de fleste uden rødt og blåt blod i årerne ville have troet på før sæsonstart. Det giver grund til optimisme for fremtiden.

Fighters spiller sidste kamp i Metal Ligaen på tirsdag, hvor turen endda bliver længst mulig. Holdet drager til Frederikshavn for at drille i nordjydernes kamp for en plads blandt grundspillets fire bedste.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Sæsonens sidste hjemmekamp i billeder

Hvidovre Fighters afsluttede sæsonen i Allan Villadsen Ishockey Arena med et nederlag til 1-4 mod Rungsted. Et decimeret hjemmehold kæmpede indædt for sagen, men fik altså ikke point i den sidste hjemmekamp i debutsæsonen i Metal Ligaen. Fotograf Martin Ladegaard fik til gengæld som så ofte før, skudt massevis af fine billeder. Dem kan du se nedenfor.

Vi siger tak til tilskuere, frivillige, sponsorer, spillere og trænere for at gøre sæsonen mindeværdig. Der er endnu et par kampe tilbage, de foregår på udebane i først Odense og senere Frederikshavn. Herefter står den på velfortjent 'sommerferie', inden det til august/september går løs igen.

Rigtig god weekend!

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Slut 1-4

Vis på Facebok
·Del

PRE-DRAFT CAMP - drengedrømmen om nordamerika

I samarbejde med WHL træner Enio Sacilotto afholder Hvidovre Ishockey Fighters en pre-draft camp for spillere med en nordamerikansk hockey fremtid i tankerne.

Campen afholdes 19-20 marts 2018 i Hvidovre.

Campen indeholder blandt andet 3 ispas, video og feedback fra Olaf Eller og Enio Sacilotto.

Nærmere info kan indhentes hos Olaf Eller og Flemming Christensen fra Hvidovre Ishockey Fighters.

Olaf Eller - olafeller@hotmail.com
Flemming Christensen - fc@hvidovrefighters.dk
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del