Magnus Povlsen og Valdemar Kisum til Fighters

6. juli 2017

Sidste sæson tørnede backen Magnus Povlsen og forwarden Valdemar Kisum ud for Amager Islanders, hvor de havde stor andel i holdets imponerende grundspilssejr. Næste sæson tager de et skridt op. Hvidovre Fighters har skrevet kontrakt med de to for den kommende sæson, hvor 1.division byttes ud med Metal Liga.

Magnus Povlsen er ikke et ukendt navn på den største danske ishockeyscene, hvor han har optrådt for både Herlev og den delvise Hvidovre-konstellation Copenhagen Hockey. I alt står den 22-årige back noteret for 137 kampe i landets bedste række. Ovenpå en fremragende sæson hos Amager, hvor den skudstærke Povlsen leverede 56 point i 36 kampe, er det kun naturligt at forsøge sig i Metal Ligaen igen.

”Magnus Povlsen har niveau til mere end 1.division. Det har vi ved selvsyn konstateret, når vi har mødt Amager Islanders, hvor Magnus hver gang er faldet i øjnene. Vi ser frem til at arbejde med Magnus igen. Han er dedikeret og seriøs med sin sport, og rummer stadig et stort udviklingspotentiale, som vi i fællesskab tror på, vi kan forløse yderligere,” beskriver Jesper Kristoffersen fra Hvidovre Fighters.

Valdemar Kisum har været en del af samtlige danske U-landshold fra U17 og opefter. Efter sin ishockeyopdragelse i Rungsted, hvor han også har været blandt profilerne i ungdomsårene, tog han yderligere et skridt i sin udvikling med skiftet til Amager, her blev det til 23 point i 27 kampe. Med sin iøjefaldende fart, passer han særdeles godt ind på det unge Hvidovre-mandskab.

”Vi tror enormt meget på Valdemar. Han havde en rigtig fin sæson i Islanders sidste sæson, og havde formentlig godt af at komme lidt væk fra trygheden i Rungsted. Nu inviterer vi endnu en spiller med et stort talent ind i vores Fighters-familie, hvor betydeligt flere træningspas på et højere niveau, overbeviser os om, at Valdemar vil tage store skridt og udvikle sig til en potent Metal Liga-spiller,” kommer det fra Jesper Kristoffersen.

Hvidovre Fighters byder velkommen til Magnus og Valdemar, og ser frem til at se dem i aktion på isen.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.