Magnus Povlsen og Valdemar Kisum til Fighters

6. juli 2017

Sidste sæson tørnede backen Magnus Povlsen og forwarden Valdemar Kisum ud for Amager Islanders, hvor de havde stor andel i holdets imponerende grundspilssejr. Næste sæson tager de et skridt op. Hvidovre Fighters har skrevet kontrakt med de to for den kommende sæson, hvor 1.division byttes ud med Metal Liga.

Magnus Povlsen er ikke et ukendt navn på den største danske ishockeyscene, hvor han har optrådt for både Herlev og den delvise Hvidovre-konstellation Copenhagen Hockey. I alt står den 22-årige back noteret for 137 kampe i landets bedste række. Ovenpå en fremragende sæson hos Amager, hvor den skudstærke Povlsen leverede 56 point i 36 kampe, er det kun naturligt at forsøge sig i Metal Ligaen igen.

”Magnus Povlsen har niveau til mere end 1.division. Det har vi ved selvsyn konstateret, når vi har mødt Amager Islanders, hvor Magnus hver gang er faldet i øjnene. Vi ser frem til at arbejde med Magnus igen. Han er dedikeret og seriøs med sin sport, og rummer stadig et stort udviklingspotentiale, som vi i fællesskab tror på, vi kan forløse yderligere,” beskriver Jesper Kristoffersen fra Hvidovre Fighters.

Valdemar Kisum har været en del af samtlige danske U-landshold fra U17 og opefter. Efter sin ishockeyopdragelse i Rungsted, hvor han også har været blandt profilerne i ungdomsårene, tog han yderligere et skridt i sin udvikling med skiftet til Amager, her blev det til 23 point i 27 kampe. Med sin iøjefaldende fart, passer han særdeles godt ind på det unge Hvidovre-mandskab.

”Vi tror enormt meget på Valdemar. Han havde en rigtig fin sæson i Islanders sidste sæson, og havde formentlig godt af at komme lidt væk fra trygheden i Rungsted. Nu inviterer vi endnu en spiller med et stort talent ind i vores Fighters-familie, hvor betydeligt flere træningspas på et højere niveau, overbeviser os om, at Valdemar vil tage store skridt og udvikle sig til en potent Metal Liga-spiller,” kommer det fra Jesper Kristoffersen.

Hvidovre Fighters byder velkommen til Magnus og Valdemar, og ser frem til at se dem i aktion på isen.

Nyt fra Facebook

Kære alle

Vi savner desperat en bolig pr. 1/9 hvor hund er tilladt. Hunden er en labrador.

Kontakt os meget gerne hvis du kan hjælpe
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Victor Cubars og Malte Bønløkke på U18-landsholdet

Hvidovre er igen repræsenteret i landsholdsregi, når Victor Cubars og Malte Bønløkke i franske Chamonix trækker den røde trøje over hovedet. De unge talenter spiller tre kampe mod Frankrig den 24., 25. og 26. august, alle klokken 19.00.

Victor Cubars er allerede en fast bestanddel af Metal Liga-truppen, mens Malte Bønløkke lægger på sit niveau dag for dag i HVIK's talentmaskine. Udtagelsen til landsholdet er et klart vidnesbyrd om spillernes kapacitet.

Fra Hvidovre Fighters skal der lyde et kæmpe tillykke til de to store talenter med udtagelsen, og et ønske om en fremragende tur til det østlige Frankrig.

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har delt ShopUSA's Rabatkoder. ... Se mereSe mindre

Vidste du, at de amerikanske webshops ofte udlodder rabatkoder? Søg på fx ”permission code” eller ”online coupons” før du foretager dit køb.

Vis på Facebok
·Del

HockeyTime
1 t. ·
HockeyTime har brug for din hjælp!

Sommeren er heldigvis snart slut, og isen er ved al være klar i alle hallerne. I den forbindelse har vi brug for DIN hjælp.

Vi kunne godt tænke os, en eller flere, klubambassadører fra de danske klubber, da vi vil forsøge at lave en endnu bedre dækning af Metal-ligaen og 1. division i den kommende sæson.

Her er nogle af de tanker som vi har gjort os, og som vi har brug for din hjælp til:

1. En kortere optaktsudsendelse fra hallen hvor der lægges op til dagens kamp, samt evt. et par interviews, til udgivelse så tæt på faceoff som muligt.

2. Nedtakt efter kampen, kombineret med interviews.

3. Vi vil også lancere et nyt studieprogram, hvor vi gerne vil have dig med på en Skype- eller telefon forbindelse fra tid til anden, til ligesom at tage temperaturen på netop din klub.
Kunne det være dig, så send os en mail på
hockeytimedk@gmail.com eller kontakt os på vores facebookside.

Med venlig hilsen

Martin og Henrik
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Endnu en ny ligapartner er på plads blandt sponsorerne.

Headhunter virksomheden Surge ApS har tegnet et sponsorat som bringer dem op i gruppen af "tunge" samarbejdspartnere.

Vi byder dem velkommen og glæder os til samarbejdet.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

etrack1.com/da

etrack1/Indicia er ny sponsor til den kommende sæson.

Med aftalen som Ligapartner bliver de en af vores største sponsorer.

Velkommen til.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har indgået en ny og historisk god samarbejdsaftale med Carlsberg Danmark.

Af nye tiltag til kommende sæson vil der til alle hjemmekampe blive kåret en Carlsberg Man of the Match blandt Hvidovre spillerne.

I de kommende dage vil vi præsentere flere nye sponsorer, da vi langt fra har ligget stille gennem sommeren.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del