Marcus Nilsson takker af – Erik Lundblad stempler ind

15. december 2017
Marcus Nilsson Foto: Martin Ladegaard

Marcus Nilsson Foto: Martin Ladegaard

Hvidovre Fighters og Marcus Nilsson har ophørt samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Den svenske back fik desværre konstateret kyssesyge i slutningen af oktober og har siden været ude af stand til at udøve fysisk aktivitet. Sygdommen har kostet kræfter og kilo hos Marcus, som af samme årsag ville få svært ved at komme tilbage i kampform i denne sæson. Marcus Nilsson nåede i halvanden sæson 55 kampe for klubben.

”Marcus har været en stor faktor i den udvikling klubben har gennemgået, siden vi vandt mesterskabet i 1.division og tog skridtet op i Metal Ligaen. En bundsolid back og en ydmyg hockeyspiller, der har sat et mærkbart aftryk på som udenfor isen. Desværre betyder sygdommen, at både vi og Marcus Nilsson finder det bedst at afslutte samarbejdet. Det er drønærgerligt, og vi ønsker Marcus rigtig god bedring,” fortæller Jesper Kristoffersen fra Hvidovre Fighters.

Et fremtidigt engagement med den 20-årige back, udelukker Fighters ikke, når Marcus Nilsson igen er kommet på højkant.

Erstatning på plads

I stedet for Marcus Nilsson har Peter Enehag igen brugt sit netværk i Malmø og hentet unge Erik Lundblad ind som erstatning. Den 19-årige back debuterede allerede som 17-årig for Malmø Redhawks i SHL, hvor han står noteret for tre officielle kampe, derudover har han repræsenteret det svenske U17- og U18-landshold, primært har han dog været en toneangivende spiller for Malmø Redhawks J20-hold.

”Det har været vigtigt for os, at finde en spiller, der hurtigt kan tilpasse sig vores spilsystem, og det bliver ikke nogen udfordring med Erik Lundblad, der kender Peter Enehag fra deres fælles tid i Malmø. Vi er overbeviste om, at vi får en sulten spiller, der ligesom den øvrige trup, hungrer efter at bevise sig selv på den største danske hockeyscene,” beskriver Jesper Kristoffersen.

Erik Lundblad fik allerede i aftes debut, da Hvidovre Fighters tabte 4-5 til Rungsted efter overtid.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.