Olaf Eller sportschef i Hvidovre Fighters

2. november 2017

Pressemeddelese

Hvidovre Fighters kan med stolthed præsentere Olaf Eller som sportschef. Tilgangen af Olaf Eller betyder et yderligere løft til den sportslige organisation, som klubben ser frem til at høste frugterne af. I Olaf Eller får Fighters en af landets stærkeste hockeyhjerner om bord, som med sin erfaring fra adskillige år som træner på nationalt plan og for det succesrige, danske U20-landshold, bliver en stærk sparringspartner for den nuværende trænerstab.

”Vi glæder os over aftalen med Olaf Eller. Vi har længe ledt efter den rette profil til rollen som sportschef og i Olaf er vi overbeviste om, vi har fundet den helt rigtige mand. Forventningen er, at samarbejdet helt overordnet styrker vores forretning og dermed giver os endnu bedre forudsætninger for sportslig succes,” fortæller Jesper Kristoffersen fra Hvidovre Fighters.

Hvidovre er ikke ukendt territorium for 57-årige Olaf Eller. Han står bag klubbens bedste resultat til dato, da han førte holdet til bronzekamp og pokalfinale i 1996. Tilbage i sæsonen 2009/2010 var han cheftræner for Hvidovre Ligahockey. Men også Hvidovre Fighters har haft Olaf Eller på lønningslisten, da han styrede tropperne i 2014/2015-sæsonen, før ønsket om at vende tilbage til Metal Ligaen vejede tungest. Her havde den meriterede træner stor andel i sidste sæsons mirakuløse sølvmedaljer til Gentofte Stars. Sideløbende med sine klubaktiviteter, har Olaf skabt bemærkelsesværdige resultater som cheftræner for det danske U20-landshold, der de seneste tre år på imponerende vis har kvalificeret sig til kvartfinalerne ved A-VM. Kulminerende med en historisk femteplads sidste år.

”Fighters arbejder som oprykkerklub med et af ligaens laveste budgetter. Det til trods har cheftræner Peter Enehag og hans stab formået at sammensætte en ligatrup og implementere et spilsystem, hvor vi både har spillet seværdig hockey og evnet at spille lige op med de fleste. Vi har tabt syv kampe med den snævrest mulige målforskel, og i alle disse har vi reelt haft chancerne til at tage point med hjem. Marginalerne har dog ikke været på vores side i de afgørende situationer, men det kommer de i takt med øget erfaring og bedre indbyrdes kendskab spillerne imellem. Så vi har et super godt fundament, som vi ser frem til at videreudvikle på i den kommende sæson, hvor ambitionerne får et nyk opad. Med Olaf Ellers indtræden styrkes Fighters med en af dansk ishockeys mest markante skikkelser, og cheftræner Peter Enehag får den sparring, som han ikke har haft til dato. Samtidigt får Fighters en topkompetent og erfaren sportslig duo, med et enormt netværk i både Danmark og Sverige, som vil sætte os i stand til at levere vores målsætninger på både kort og lang sigt. Det glæder mig derfor, at vi alle er indstillet på et flerårigt samarbejde,” udtaler Hvidovre Fighters’ bestyrelsesformand, Claus Karup Rasmussen,

Olaf Eller beskriver sin tilgang til det nye job med stor entusiasme:

”Jeg er imponeret over professionalismen, tilgangen og ambitionerne i Fighters, som har stærke og erfarne folk både sportsligt, forretnings- og ledelsesmæssigt. Jeg ser frem til at blive del af det team, samt til at levere min del til, at de kort- og langsigtede målsætninger og visioner leveres. Fighters er startet godt og vi har et rigtig godt udgangspunkt i form af en ung

trup med et godt udviklingspotentiale, samt mere erfarne folk, der bidrager med ro og stabilitet.”

Olaf Eller tiltræder som sportschef hos Hvidovre Fighters med omgående virkning, og varetager rollen sideløbende med sit virke som cheftræner for det danske U20-landshold.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.