Pressemeddelelse

24. august 2017

Hvidovre Fighters tilknytter backen Victor Björkung for den kommende sæson.

Stærkt CV

Svenskeren er blevet udstyret med en kontrakt for indeværende sæson og kommer til Hvidovre med fornemme papirer. Seneste sæson startede han i Timrå og sluttede i Malmø-klubben IK Pantern. Begge tophold i Allsvenskan, Sveriges næstbedste række. Inden da huserede den 24-årige svensker i amerikansk college-hockey for Ohio State University, der tæller blandt de mest anerkendte mandskaber i den højt profilerede NCAA-liga.

”Vi mener, vi har gjort et scoop med Victor Björkung. Han er tiltænkt en væsentlig rolle på og udenfor banen, hvor han på banen skal bidrage med sin ro og erfaring fra et højt niveau. Samtidig opfylder han med sit udviklingspotentiale og sin sult, kriterierne for den spillertype, vi fra dag ét har søgt,” beskriver Jesper Kristoffersen fra klubben.

Justering af truppen

Tilknytningen af den svenske back betyder samtidig, at Hvidovre Fighters har ni spillere med svensk pas i truppen; én for meget i forhold til det tilladte antal i kamptruppen. Klubben har derfor set sig nødsaget til at afslutte samarbejdet med forwarden Martin Svensson. Den unge, svenske forward skal derfor på sen klubjagt.

”Situationen er ambivalent. Vi er enormt glade for tilgangen af en stor profil, men mindst lige så kede af, at vi ikke får belønnet Martin Svensson for en flot sæson i 1.division. Han skal nu ud og finde en ny klub, som han ubetinget bliver en berigelse for. Martin har været en fantastisk spiller for os, der altid har ydet en enorm arbejdsindsats. Vi kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen som ishockeyspiller og bestemt også som menneske,” fortæller Jesper Kristoffersen.

Victor Björkung får debut for sit nye hold på lørdag, hvor Hvidovre Fighters drager til DFDS Seaways Arena for at møde Herlev klokken 15.00.

For yderligere information, kontakt:

Jesper Kristoffersen

Tlf.: 28 55 65 77

PR-/Kommunikationsansvarlig

Hvidovre Ishockey Fighters

 

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.