Pressemeddelelse

24. august 2017

Hvidovre Fighters tilknytter backen Victor Björkung for den kommende sæson.

Stærkt CV

Svenskeren er blevet udstyret med en kontrakt for indeværende sæson og kommer til Hvidovre med fornemme papirer. Seneste sæson startede han i Timrå og sluttede i Malmø-klubben IK Pantern. Begge tophold i Allsvenskan, Sveriges næstbedste række. Inden da huserede den 24-årige svensker i amerikansk college-hockey for Ohio State University, der tæller blandt de mest anerkendte mandskaber i den højt profilerede NCAA-liga.

”Vi mener, vi har gjort et scoop med Victor Björkung. Han er tiltænkt en væsentlig rolle på og udenfor banen, hvor han på banen skal bidrage med sin ro og erfaring fra et højt niveau. Samtidig opfylder han med sit udviklingspotentiale og sin sult, kriterierne for den spillertype, vi fra dag ét har søgt,” beskriver Jesper Kristoffersen fra klubben.

Justering af truppen

Tilknytningen af den svenske back betyder samtidig, at Hvidovre Fighters har ni spillere med svensk pas i truppen; én for meget i forhold til det tilladte antal i kamptruppen. Klubben har derfor set sig nødsaget til at afslutte samarbejdet med forwarden Martin Svensson. Den unge, svenske forward skal derfor på sen klubjagt.

”Situationen er ambivalent. Vi er enormt glade for tilgangen af en stor profil, men mindst lige så kede af, at vi ikke får belønnet Martin Svensson for en flot sæson i 1.division. Han skal nu ud og finde en ny klub, som han ubetinget bliver en berigelse for. Martin har været en fantastisk spiller for os, der altid har ydet en enorm arbejdsindsats. Vi kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen som ishockeyspiller og bestemt også som menneske,” fortæller Jesper Kristoffersen.

Victor Björkung får debut for sit nye hold på lørdag, hvor Hvidovre Fighters drager til DFDS Seaways Arena for at møde Herlev klokken 15.00.

For yderligere information, kontakt:

Jesper Kristoffersen

Tlf.: 28 55 65 77

PR-/Kommunikationsansvarlig

Hvidovre Ishockey Fighters

 

Nyt fra Facebook

I dag er der kommunalvalg.

Husk at bruge din stemme og er du fra Hvidovre så husk at bruge din stemme på en liste eller kandidat der bakker op om Hvidovre Kommunes kommercielle sponsorat af Hvidovre Ishockey Fighters.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Her kan i se episoden hvor vores keeper Niklas Lundstrøm skades i kampen mod Esbjerg. ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har opdateret sit coverbillede. ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Martin Ladegaard har igen præsteret fornemme billeder. De er som altid et besøg værd.

Husk, at du kan følge Hvidovre Billeder og få lynhurtig adgang til flere fantastiske fotos direkte i dit nyhedsfeed på Facebook.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Nederlag med bitter eftersmag

Hvidovre Fighters formåede ikke at hente endnu en sejr over mesterholdet fra Esbjerg. Gæsterne fra Vestjylland traskede fra Allan Villadsen Ishockey Arena med en 4-1-sejr og alle tre point, uden på nogen måde at imponere. Værterne var bedst i størstedelen af kampen, men fik ikke scoret på mindst en håndfuld meget store chancer. Derudover var der yderligere malurt i bægeret, da Niklas Lundström måtte udgå groggy. Han blev taklet hårdt med et knæ i hovedet fra Colin Vock, der forunderligt nok slap med to minutter i boksen.

Revanchelysten kunne tildeles anes hos Esbjerg, der startede kampen fint i Hvidovre. Der blev lagt et pres på værterne, som også udmøntede sig i føringsmålet til 1-0. Generelt var indledningen præget af et tændt Esbjerg-hold, der skabte de fleste muligheder, men dampen fortog sig i takt med tiden og Hvidovre kom bedre med. Udeholdet kunne tage etmålsføringen med sig til pause, og det var fortjent.

De sidste 40 minutter af kampen blev et paradoks. Fighters var bedre i samtlige spillets facetter, hvis man da lige ser bort fra evnen til at score. Og den er vigtig. Momentvis blev Esbjerg spillet ud af isen og havde ualmindelig svært ved at følge med på skøjterne. Hvidovre var hurtigere, mere kreative og vandt stort set alle nærkampe. Alligevel var marginalerne på mestrenes side, da en klokkeklar Esbjerg-udvisning blev overset, før det sekunder senere stod 0-2. Værre blev det, da Anders Krogsgaard scorede til 0-3 for gæsterne. Endnu værre udviklede det sig, da Colin Vock kørte knæet direkte i hovedet på Hvidovre-keeper Niklas Lundström, der havde blokeret pucken. Svenskeren måtte udgå med mistanke om en hjernerystelse, mens Colin Vock fik to minutter for….. interference.

Magnus Bo Hansen kom på kassen og han gjorde det glimrende resten af kampen. Han kunne fra sit mål se Daniel Madsen reducere til 1-3 med halvandet minut tilbage af 2.periode. En scoring, der satte yderligere fart i jernet på Fighters, som testede Mathias Seldrup i Esbjerg-kassen fra alle vinkler; men enten hoppede returpucken i den gale retning eller også skød Fighters forbi målet.

3.periode blev et langt pres på Esbjerg. Mestrene skøjtede slet ikke og indenfor de første 10 minutter kunne Hvidovre have vendt kampen på hovedet, hvis effektiviteten havde været i top. Fighters-spillerne dansede sig igennem udeholdets betontunge defensiv, der periodevis så fuldstændig ugidelig ud. Skarpheden lå bare begravet et sted, som det aldrig lykkedes at finde frem til, og mål er i sidste ende dét, der afgør kampe. Her var Esbjerg bedst. Da Adam Carnestad fik to minutters afkøling for en tripping - der i øvrigt var helt korrekt - lukkede Esbjerg opgøret med målet til 1-4. I de afsluttende minutter mistede Fighters troen og kampen ebbede ud.

Et opgør, der på perfekt manér illustrerede, hvor lidt man til tider kan bruge en skudstatistik til, når spilovertag vurderes. Udeholdet havde 30 skud mod Hvidovres 19, men de fleste helt store chancer, dem havde Hvidovre. Den største energi og vilje, den udstrålede værterne. Desværre blev opgøret en dyr fornøjelse med Niklas Lundström på skadeslisten. Fighters måtte desuden undvære Marcus Nilsson og Victor Björkung med sygdom. Positivt var det, at holdet viste fantastisk moral nok en gang.

Tekst: Jesper Kristoffersen
Foto: Martin Ladegaard
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Let's get ready to rumble!

Hvidovre Ishockey Fighters - Esbjerg Energy
Allan Villadsen Ishockey Arena klokken 19.00

Lidt mere end fem timer går der, før Hvidovre Fighters skøjter på isen mod Esbjerg Energy. Husk...

- du kommer gratis ind, hvis du er bosiddende i Hvidovre og blandt de 800 første

- Fighters slog de forsvarende mestre fra Esbjerg med 3-2 i torsdags

- hvis vi skal gøre det igen, er din tilstedeværelse vigtigere, end du måske forestiller dig

Vi ses i Allan Villadsen Ishockey Arena.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Husk at vi i morgen aften tager imod de danske ligamestre Esbjerg Energy som vi torsdag aften fortjent besejrede i Esbjerg. Kom og støt gutterne til en gentagelse hjemme i Allan Villadsen Ishockey Arena søndag Kl. 19.00 ... Se mereSe mindre

Hvidovre Fighters vs Esbjerg Energy

november 19, 2017, 7:00pm - november 19, 2017, 10:00pm

Hvidovre Fighters tager imod Esbjerg Energy i et drama om at sikre sig vigtige point til play in pladserne. Entrepriser*: Ståplads: kr. 80,- Børn 40,- Siddeplads: kr. 110,- Børn, 70,- *Ståplads...

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har opdateret sit coverbillede. ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har delt Allan Villadsen A/S' opslag. ... Se mereSe mindre

Allan Villadsen A/S - Kloak renovering søger en frisk, pålidelig, fleksibel og dygtig kloakreparatør til udførelse af diverse kloakreparationer m.v. i Storkøbenhavn. God løn og personaleforhold...

Vis på Facebok
·Del