Pressemeddelelse

6. februar 2018

Hvidovre Avis fremkommer i dag med nyheden om, at Hvidovre Fighters har ansøgt Hvidovre Kommune om et forskud på næste sæsons sponsorat i størrelsesorden 500.000 kr. Det er fuldstændig korrekt, at Fighters har anmodet kommunen om den mulighed, i samme ombæring finder vi det vigtigt at uddybe, hvorfor den ærgerlige situation er opstået, uden at frasige os det overordnede ansvar.

Hvidovre Fighters søgte i forsommeren 2017 om optagelse i Metal Ligaen til sæsonen 2017/2018. En lang proces, der kræver en stærk økonomisk ballast for i det hele taget at blive taget op til overvejelse hos Dansk Ishockey Union(DIU). Derfor var langt de fleste store sponsoraftaler også lukket før Fighters havde kendskab til såvel svaret på ansøgningen til optagelsen samt den kommende sæsons struktur i Metal Ligaen; en struktur, der endte med at forandre sig med en mærkbar meromkostning til følge:

”Når man søger oprykning til ligaen er det et krav at flere store sponsorer er færdigforhandlet meget tidligt på året. På tidspunktet for forhandlingerne med sponsorer kiggede vi ind i en sæson på 40 kampe i Metal Ligaen. Det blev ændret til 50 kampe, hvilket giver flere omkostninger til kampafvikling, en bredere trup for at kunne modstå skader, flere omkostninger til udstyr, flere busture til Jylland og flere bespisninger af både frivillige, spillere og sponsorer, da VIP-sponsorater omfatter spisearrangement til alle hjemmekampe. Det har afledt ekstra omkostninger på ikke under 500.000 kr. i indeværende sæson i forhold til de oprindelige antagelser, samtidigt med at vi reelt var afskåret fra at genåbne dialogerne med de store sponsorer. Med forsinkelsen fra sen godkendelse har vi måtte sande, at det ikke har været muligt at indhente de ekstra omkostninger i et opstarts-år, med alt hvad dertil hører,” forklarer bestyrelsesformand Claus K. Rasmussen.

Ligalicensen kom sent i hus, da mange formalia skulle på plads. Det efterlod et udfordrende spillermarked, da Fighters endeligt kunne gå i markedet efter spillere, hvor særligt de danske spillere, som et resultat af udbud og efterspørgsel, var i høj kurs. Derfor blev flere spillere handlet til en højere pris, end der i første omgang var budgetteret med. Hvidovre Fighters har ligeledes arbejdet intenst på at styrke samarbejdet med moderklubben, der er en vital drivkraft for hele projektet, et nødvendigt arbejde, der flyttede hænder fra salg af sponsorater til administrative opgaver og ligeledes nødvendiggjorde tilførslen af yderligere sportslige kompetencer i form af Olaf Eller.

Projektet Hvidovre Fighters har været en sportslig succes, holdet kan med syv kampe tilbage af grundspillet stadig indhente Herlev på 10.pladsen, der giver adgang til play-in. Men på trods af gode resultater på isen og et hold, der generelt har optrådt mere konkurrencedygtigt end de fleste eksperter spåede før sæsonstart, er enkelte forhold miskalkuleret efter tilbagekomsten til den bedste række.

”Folkene bag Fighters har arbejdet målrettet på at indhente efterslæbet på sponsorsiden, men er ikke til fulde lykkedes med det. Der er tilstødt flere nye sponsorer henover året, hvilket vi er glade for, men nogle af de vigtige støtter fra tidligere liga-deltagelse, har vi ikke fået ombord, så hurtigt som ventet. Arene fra fortiden har været sværere at udviske end antaget, og det har forlænget salgstiden. Den del har vi undervurderet, ligesom vi har undervurderet resurseforbruget til etablering af en eliteoverbygning og de bump på vejen, der er i en sådan proces” uddyber Claus K. Rasmussen.

Ansøgningen om forskud på 500.000 kr. skal derfor ses som resultatet af en række faktorer, der har været svære at se i spåkuglen, da Hvidovre Fighters indsendte budgettet til DIU tilbage i forsommeren 2017. Bestyrelsen i Hvidovre Fighters har drevet sæsonen efter bedste evne, med de fejltrin, som altid følger med i en ny proces. Fighters har trods adskillige tilbud fra agenter, undladt at styrke truppen med løntunge spillere i forsøget på at toppe holdet, både for at vise tillid og anerkende de flotte resultater gutterne har leveret på isen, hvor der er taget point fra flere hold, der umiddelbart burde være uoverkommelige opgaver, og selvfølgelig også for at holde en stram styring af økonomien, som nu skulle holde til 25 pct. flere kampe.

”Projektet og visionen er intakt. Vi er stolte af resultaterne på isen og ser frem til at tage hul på kommende sæsoner, hvor resurserne ikke i samme grad skal anvendes på opstarts- og etableringsudfordringer, og hvor de gode dialoger med yderligere sponsorer, såvel de tidligere støtter som helt nye sponsorer, kan modnes og komme helt i mål. Ligeledes har vi identificeret besparelser såfremt turneringsstrukturen ændres samt i vores egne rækker, hvor vi vil drage fordel af den længere startbane og tidligere tilgang til spillermarkedet, som vi ikke havde mulighed for i år.,“ afslutter Claus K. Rasmussen.

Nyt fra Facebook

Så er trøje auktionen afsluttet.
Tak for alle bud og jeres interesse.

De resterende trøjer vil blive solgt i hallen i den kommende sæson.

Husk at Hvidovre Ishockey Fighters i samarbejde med Hvidovre Kommune afholder Duck Race Sankt Hans aften ved Rebæk Sø.
... Se mereSe mindre

Trøjeauktion Byd i kommentarfeltet: - Mindstebud 500 kroner - Skriv dit bud og hvilket trøjenavn, du byder på - Auktionen slutter fredag den 20. april klokken 20.00 - Alle bud er bindende - INK...

Vis på Facebok
·Del

Trøjeauktion

Byd i kommentarfeltet:

- Mindstebud 500 kroner
- Skriv dit bud og hvilket trøjenavn, du byder på
- Auktionen slutter fredag den 20. april klokken 20.00
- Alle bud er bindende
- INKLUSIV ALLE FIGHTERS TRØJER FRA SIDSTE SÆSON

Truppen - All Stars
Nummer 29 Thomas Ingvordsen

Nummer 5 Jacob Orszulak
Nummer 6 Rasmus Jacobsen
Nummer 7 Thomas Eldrup
Nummer 33 Ole Välipirrti
Nummer 36 Johan Sälle
Nummer 84 Philip Hersby
Nummer 19 Peter Feti Hansen

Nummer 27 René Sloth
Nummer 9 Martin Aage Nielsen
Nummer 10 Ronni Thomassen
Nummer 13 Patrik Boij
Nummer 44 Johan Marklund
Nummer 40 Thomas Lilholt
Nummer 41 Sergej Cubars
Nummer 33 Casper Winther
Nummer 81 Brian Schultz
Nummer 17 Thomas ’Krenger’ Hansen

Fighters-trøjer på auktion:
Nummer 1 Niklas Lundström
Nummer 35 Magnus Bo Hansen

Nummer 5 Victor Björkung
Nummer 6 Marcus Nilsson
Nummer 7 David Sätmark
Nummer 10 Erik Lundblad
Nummer 27 Mikkel Hansen
Nummer 8 Sonny Herzberg
Nummer 9 Daniel H. Nielsen
Nummer 62 Magnus Povlsen

Nummer 42 Christian Vaagensø
Nummer 63 Sebastian Svendsen
Nummer 13 Rasmus Hansen
Nummer 11 Dennis Christjansen
Nummer 26 Adam Carnestad
Nummer 19 Rasmus Simonsen
Nummer 21 Sebastian Sørensen
Nummer 46 Daniel Madsen
Nummer 50 Oliver Persson
Nummer 78 Nicki Kisum
Nummer 68 Tobias Dyk
Nummer 81 Valdemar Kisum
Nummer 92 Victor Cubars

Vi ses fredag den 20. april klokken 19.00 i Allan Villadsen Ishockey Arena!

Tekst: Jesper Kristoffersen
Foto: Martin Ladegaard
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Fighters møder Hvidovre All Stars

Hvidovre Fighters møder fredag den 20. april klokken 19.00 Hvidovre All Stars, et hold spækket med tidligere Hvidovre-legender. Der vil være trøje-auktion indtil kampens afslutning, det foregår på Hvidovre Fighters’ Facebook. I pauserne vil der være hyldest af de hold fra ungdommen og damerne som har taget medaljer i året.

Festlighederne på isen afløses af fest udenfor isen, hvor der spilles op til dans fra minutterne efter kampen; husk at melde dig til.

• Entreprisen for selve kampen er 100 kroner, børn under 16 år har gratis adgang
• Entreprisen for kamp og afterparty er 350 kroner* (inkl. mad og fri øl/vand).

*Billet til afterparty købes via MobilePay: 86500

Legenderne stiller med følgende hold:
Nummer 29 Thomas Ingvordsen

Nummer 5 Jacob Orszulak
Nummer 6 Rasmus Jacobsen
Nummer 7 Thomas Eldrup
Nummer 33 Ole Välipirrti
Nummer 36 Johan Sälle
Nummer 84 Philip Hersby
Nummer 19 Peter Feti Hansen

Nummer 27 René Sloth
Nummer 9 Martin Aage Nielsen
Nummer 10 Ronni Thomassen
Nummer 13 Patrik Boij
Nummer 44 Johan Marklund
Nummer 40 Thomas Lilholt
Nummer 41 Sergej Cubars
Nummer 33 Casper Winther
Nummer 81 Brian Schultz
Nummer 17 Thomas ’Krenger’ Hansen

Byd på trøjerne under nyheden ’Trøjeauktion’ øverst på Hvidovre Fighters’ Facebook-side. Skriv, hvor meget, du ønsker at byde og hvilket trøjenavn, der bydes på. Mindstebud er 500 kroner, alle bud er bindende og auktionen afsluttes fredag den 20. april klokken 20.00.

Vi håber, at en masse Hvidovre-borgere vil give sig selv denne unikke ishockey-oplevelse, som en festlig afslutning på en god sæson!

Tak til Falcke ApS, Ditlevsen & Skov samt Gentofte Vask og Rulle Service, der har gjort arrangementet muligt.

Tekst: Jesper Kristoffersen
Foto: Martin Ladegaard
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Magnus Molge er Fighters-spiller

Hvidovre Fighters har sikret sig første nye mand i trøjen frem mod den kommende sæson i Metal Ligaen. 19-årige Magnus Molge afsluttede denne sæson i Gentofte Stars, efter fire sæsoner i Malmøs ungdomsorganisation, derudover bidrog forwarden til U20-landsholdets flotte overlevelse ved dette års VM i USA.

Fighters fortsætter dermed tendensen, med unge spillere, der får masser af istid og tildeles et stort ansvar.

”Vi er utrolig glade for, Magnus Molge har valgt Hvidovre Fighters. Vi beviste i den for vores vedkommende overståede sæson, at vi flytter vores talenter i deres udvikling, det tror vi også på, vi kan med Magnus. Det handler selvfølgelig også om spillerne og deres indstilling, og vores samtaler med Magnus har ikke levnet tvivl om, at vi får en spiller ind, der har arbejdshandskerne på fra dag ét,” udtaler Henrik Høne Sørensen, direktør i Hvidovre Fighters.

Magnus Molge selv lyder også som en mand, der er mere end tilfreds med en fremtid hos Fighters:

”Jeg har valgt Hvidovre, da både træner og sportschef kender mig og har tillid til mit spil. Jeg tror meget på, det vil hjælpe mig med at udvikle mit spil yderligere.”

Kontrakten med Magnus Molge løber for hele den kommende sæson.

Tekst: Jesper Kristoffersen
Foto: Martin Ladegaard
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre rigt repræsenteret på U18-landsholdet

Victor Cubars, Rasmus Simonsen, Sebastian Sørensen, Malte Bønløkke og Christian Elmose har alle fundet vej til landstræner Martin Struzinkis bruttotrup, der til april drager mod Riga i Letland, for at jagte oprykning til A-gruppen for U18-landshold. Mandskabet samles den 26. marts og spiller sidste træningskamp 30. marts, hvorefter trænerteamet skærer truppen til. Vi håber selvfølgelig, at samtlige Hvidovre-spillere klarer cuttet, men uanset hvad, er udtagelsen af fem spillere imponerende.

Ungdomsarbejdet i HvIK skal i den forbindelse fremhæves, som en væsentlig årsag til, at udtagelserne har været mulige. Fighters kan ligeledes glæde sig over, at det er lykkedes at udvikle og skærpe kompetencerne yderligere hos de unge spillere, der banker på til diverse landshold. Over tid er målsætningen den naturlige, at endnu flere spillere skal kunne tage sig vejen gennem HvIK’s ungdomsrækker, modnes og videreudvikles på Metal Liga-niveau.

I første omgang er der kun tilbage at ønske de fem unge mænd held og lykke i kampen om en endegyldig landsholdsplads.

Giv den gas, drenge!

Tekst: Jesper Kristoffersen
Foto: Martin Ladegaard
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har delt Skousens billede. ... Se mereSe mindre

❕ KONKURRENCE ❕ I morgen er det international vaffeldag og derfor kan du nu blive den heldige vinder af et Wilfra-vaffeljern! Fortæl os hvem du vil invitere på vafler, så er du med, når vi fin...

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Nærradio runder Fighters' sæson af

I morgen klokken 09.40, får Hvidovre Nærradio besøg af direktør for Hvidovre Fighters Henrik Sørensen og Henrik Bauch fra magasinet HockeyTime. De to gæster evaluerer debutsæsonen i Metal Ligaen, så tune ind og hør med på FM 95.2.

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del