Pressemeddelelse

4. juni 2017

Pressemeddelelse

Hvidovre Ishockey Fighters er taknemmelige, stolte og ydmyge over at være tilbage i Metal Ligaen. Taknemmelige over kommunens støtte og opbakning til elitesport i Hvidovre. Stolte over, at fire års hårdt, målrettet arbejde har båret frugt. Ydmyge i bevidstheden om det lige så store arbejde, der allerede pågår i jagten på at etablere Hvidovre Fighters som et stærkt medlem af ishockeyens elite.

Målsætningen er langsigtet og bygger på et bæredygtigt fundament. De fire år i 1.division er blevet gennemført med kontinuerlig organisatorisk optimering. Kampafviklingen har holdt Metal Liga-niveau, ligesom sponsorfaciliteterne. I ligaen vil vi sigte efter yderligere forbedring af sponsorernes oplevelse, der med gratis adgang for op til 800 Hvidovre-borgere, kan se frem til endnu større eksponering.

Cheftræner Peter Enehag og truppen stræber efter en plads i slutspillet: 10.pladsen er holdets fokus. Med sommertræningen i fulde omdrejninger, er processen med at få spillertruppen – der løbende suppleres med forstærkninger – klar til den kommende sæson i Metal Ligaen. Hvidovre Fighters vil indenfor de kommende uger præsentere en række nye spillere for offentligheden.

Talentarbejdet i Hvidovre Ishockey Klub er en hjørnesten og vitalt for Hvidovre Fighters’ bæredygtige fremtid. Aldrig har vi haft flere potentielle ligaspillere i moderklubben, der dagligt yder et bemærkelsesværdigt arbejde med klubbens talenter. At talenterne nu kan udleve drømmen om ishockey på højeste niveau indenfor kommunegrænsen, fordrer ubetinget yderligere motivation. Vi har en klar vision om, at talenterne, når de er liga-parate, skal være en væsentlige bestanddel af Hvidovre Fighters.

Vi glæder os til at byde ishockeyfans fra hele landet indenfor til Metal Liga i Hvidovre.

På vegne af bestyrelsen i Hvidovre Ishockey Fighters,

Jesper Kristoffersen

PR-/Kommunikationsansvarlig   

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.