Rasmus Hansen og Alexander Emil Edelskov forlænger

13. juni 2017
Foto: Martin Ladegaard

Foto: Martin Ladegaard

Sidste sæsons kaptajn og vicekaptajn, Rasmus Hansen og Alexander Emil Edelskov, har sat deres underskrift på kontrakter gældende fra næste sæson. De to spillere har været bærende kræfter på 1.divisionsholdet gennem mange sæsoner og ser frem til at tørne ud for hjerteklubben på højeste niveau.

“Jeg er glad for, at det er lykkedes Hvidovre at komme tilbage i Metal Ligaen. Det er der rigtig mange folk, som har kæmpet meget længe for,” siger Rasmus Hansen, der på spørgsmålet forventningerne til sig selv svarer:

”Jeg kan ikke lide at tale så meget om mig selv, det må min præstationer gøre.”

Præstationerne ser Hvidovre Fighters frem til at følge, ligesom vi ser frem til samarbejdet med Alexander Emil Edelskov; en anden af holdets mangeårige motorer.

”Jeg forventer, at skulle bidrage med disciplineret spil, hårdt arbejde og den attitude, som skal være med til at skabe succes for holdet. Muligheden for at spille Metal Liga for min barndomsklub, betyder rigtig meget, og er en form for kulmination på 4 års hårdt arbejde i Hvidovre,” fortæller Alexander Emil Edelskov, der mens charterturister tømmer hylderne for faktor 50, allerede glæder sig til at snøre skøjterne i køligere omgivelser.

Kontrakterne med Rasmus og Emil betyder enormt meget for Hvidovre Fighters. Vi er et Hvidovre-hold og har brug for kulturbærere til at tegne holdet. Begge spillere holder højt sportsligt niveau, er træningsivrige og udvikler sig dagligt, hvorfor vi også inderligt ønskede dem med os i Metal Ligaen.

Tekst: Jesper Kristoffersen

Nyt fra Facebook

Nicki Kisum tilbage i Hvidovre

Hvidovre Fighters er enormt glade for at kunne præsentere Nicki Kisum som ny spiller. En spiller, der kender klubben indefra, med en fortid som både U17-, U20- og seniorspiller på Vestegnen.

Sidste sæson tilbragte Nicki Kisum i Gentofte, hvor han var en del af klubbens historiske slutspil. Inden da var offensivspilleren i Aalborg og Herlev. Samlet set er det blevet til 240 kampe i landets bedste række for den 23-årige forward, som står noteret for 23 mål og 43 assister. Nicki Kisum optrådte senest for Hvidovre i sæsonen 2010/2011, under Hvidovre Ligahockey og sæsonen efter i Copenhagen Hockey-konstruktionen. I begge sæsoner leverede den dengang teenage-unge Kisum et pænt pointsnit.

”Vi er virkelig glade for endnu en tidligere Hvidovre-dreng i folden. Det er ingen hemmelighed, at Nicki Kisum har nået en alder, hvor han skal have mere ansvar, og vi er overbeviste om, han er klar til at tage det. Han optrådte stærkt, da han var en del af Hvidovre Ligahockey og gjorde en god figur under svære omstændigheder for Copenhagen Hockey. Med langt mere erfaring i kufferten og større tillid fra bænken, er det en spiller, vi ser stort perspektiv i,” fortæller Jesper Kristoffersen.

Nicki Kisum er Hvidovre Fighters tiende ’signing’ i denne sæson. Holdet begynder i stadigt højere grad at tage form. Næste uge forventes det, at klubben præsenterer sæsonens målmandsduo, der både byder på et velkendt samt et helt nyt navn i dansk ishockey.

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Stort tillykke til spiller #11 Dennis Neist Christjansen med fødselsdagen i dag ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Avis løfter på tirsdag sløret for tre friske importspillere. "Dyk" ned i sportssektionen og bliv maximalt opdateret, når nyheden lander. ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Stort Tillykke til spiller #22 Oliver Persson med de 21 år i dag. ... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del