Rasmus Hansen og Alexander Emil Edelskov forlænger

13. juni 2017
Foto: Martin Ladegaard

Foto: Martin Ladegaard

Sidste sæsons kaptajn og vicekaptajn, Rasmus Hansen og Alexander Emil Edelskov, har sat deres underskrift på kontrakter gældende fra næste sæson. De to spillere har været bærende kræfter på 1.divisionsholdet gennem mange sæsoner og ser frem til at tørne ud for hjerteklubben på højeste niveau.

“Jeg er glad for, at det er lykkedes Hvidovre at komme tilbage i Metal Ligaen. Det er der rigtig mange folk, som har kæmpet meget længe for,” siger Rasmus Hansen, der på spørgsmålet forventningerne til sig selv svarer:

”Jeg kan ikke lide at tale så meget om mig selv, det må min præstationer gøre.”

Præstationerne ser Hvidovre Fighters frem til at følge, ligesom vi ser frem til samarbejdet med Alexander Emil Edelskov; en anden af holdets mangeårige motorer.

”Jeg forventer, at skulle bidrage med disciplineret spil, hårdt arbejde og den attitude, som skal være med til at skabe succes for holdet. Muligheden for at spille Metal Liga for min barndomsklub, betyder rigtig meget, og er en form for kulmination på 4 års hårdt arbejde i Hvidovre,” fortæller Alexander Emil Edelskov, der mens charterturister tømmer hylderne for faktor 50, allerede glæder sig til at snøre skøjterne i køligere omgivelser.

Kontrakterne med Rasmus og Emil betyder enormt meget for Hvidovre Fighters. Vi er et Hvidovre-hold og har brug for kulturbærere til at tegne holdet. Begge spillere holder højt sportsligt niveau, er træningsivrige og udvikler sig dagligt, hvorfor vi også inderligt ønskede dem med os i Metal Ligaen.

Tekst: Jesper Kristoffersen

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.