Rasmus Simonsen ny mand i Fighters-trøjen

30. november 2017

Endnu en ung mand har fundet indgangen til Allan Villadsen Ishockey Arena så attraktiv, at han tiltræder hos Hvidovre Fighters. Navnet er Rasmus Simonsen. Den 18-årige forward er opvokset med hockey i Vojens, men har de seneste sæsoner optrådt for Rødovre, som han i denne sæson har spillet tre kampe for i Metal Ligaen, udover flere optrædener for reserverne og seks kampe for det danske U18-landshold.

Rasmus Simonsen fik sin første kamp i den blå trøje tirsdag mod Herning, hvor han leverede mange gode eksempler sine kvaliteter. Særdeles skøjtestærk, pågående og udfordrende i sit spil. Og selvom kampen endte med cifre, der var et godt stykke fra drømmen i en debut, blev Rasmus Simonsen fortjent kåret til kampens Hvidovre-spiller.

Truppens bredde har været udfordret en smule i løbet af sæsonen, og det arbejdes der løbende på at forandre til det bedre.

”Rasmus Simonsen styrker naturligvis vores bredde, men giver os samtidig yderligere nogle strenge at spille på. Han er ikke bare med for at fylde holdkortet, for vi ved, han kan gøre en forskel for os. Vi ved også, at Rasmus vil udvikle sig yderligere i vores miljø, med mere istid og ansvar på højeste niveau. Det er en spiller, vi er enormt glade for at se i vores farver,” fortæller Jesper Kristoffersen.

Næste opgave for Rasmus Simonsen og Hvidovre Fighters er på søndag klokken 16.00, hvor Gentofte tager den korte tur til Allan Villadsen Ishockey Arena.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.