Søndagskamp i Odense

16. september 2017

Hvidovre Fighters sætter sig på bussen i morgen formiddag og rejser mod Odense, som er næste modstander i Metal Ligaen. De fynske værter har skiftet en hel del ud i truppen, ligesom der er kommet ny træner til. Fighters tørnede for en lille måneds tid siden sammen med Odense i en træningskamp, der sluttede med et nederlag på 3-1. Kampen var tæt det meste af vejen, og det bør et tændt og taktisk godt indstillet Fighters-mandskab kunne gentage, når pucken smides klokken 16.00 søndag eftermiddag.

Trods tidspunktet for kampen, håber vi på, at flere Hvidovre-tilhængere finder vej til Albani-byen og støtter holdet. Opbakningen fredag i Allan Villadsen Ishockey Arena var fortrinlig. Selv da måltavlens cifre pressede optimismen ud af de fleste, fortsatte I – Fighters-supporterne – ufortrødent jeres positive tilråb mod spillerne. Dét er uvurderligt, og vi får brug for det sæsonen igennem. Tak!

Fra spillerne lyder der tilsvarende anerkendelse for supporternes indsats; og de vil gøre deres ypperste for at betale tilbage for støtten med en sejr på Fyn.

Giv spillerne et positivt opråb med på vejen herunder.

Tekst: Jesper Kristoffersen

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.