Aalborg gæster Vestegnen

Aalborg gæster Vestegnen

af

Hvidovre Fighters leverede et gedigent, professionelt stykke arbejde, da de her til aften sikrede sig tre vigtige point i 1.division mod Aalborgs reserver. Hjemmeholdet var toneangivende fra start til slut og kunne sagtens have vundet større end de 4-0, det blev ved.

Kampens første 20 minutter var præget af en lidt sløv start. Gæsterne havde måske lidt busben, de erhvervede sig i hvert fald hurtigt et par udvisninger. I første omgang slap de nådigt – Hvidovre-mandskabet kunne ikke finde melodien i overtal, men anden gang måtte Daniel Herman i Aalborg-målet kapitulere. Et skud fra blå linje signeret af Marcus Nilsson fandt hele vejen til netmaskerne. Ret beset, var det første gang, Hvidovre fik sat en overbevisende offensiv aktion sammen i kampen.

Herfra stod værterne for underholdningen. Spillet var stadig præget af flere upræcise pasninger, der lod noget mere koncentration tilbage at ønske, men mulighederne foran Aalborg-kassen var rigelige til at udbygge føringen ad flere omgange. I målet ville Daniel Herman det anderledes, han strålede med en håndfuld fornemme parader, når gæsternes defensiv var flået fra hinanden. Først i periodens afsluttende fase fik Aalborg skabt et længere angreb i Hvidovre-zonen, men Magnus Bo Hansen satte Michelin-udstyret i vejen for skuddene fra distancen. Pause og føring på 1-0 til Fighters – der sagtens kunne have scoret minimum et par mål mere.

Kampbilledet fortsatte uændret i anden periode; Hvidovre på pucken og gæsterne travlt beskæftiget i egen zone. En dobbeltudvisning til Oliver Persson og Alexander Emil Edelskov gav dog Aalborg muligheden for at spille fem mod tre i to minutter. Hvidovre-defensiven var på sin plads og gav stort set ikke en chance væk. Imponerende. I stedet var der uddeling i den modsatte ende, et powerplay iscenesat af kreatøren Oliver Persson, satte en fuldstændig fri Carsten Winther op i slottet, han tøvede ikke og knaldede pucken ind bag Daniel Herman. Overtaget voksede kun herfra, som havde dørmanden for bestandigt afvist Aalborg-spillerne ved offensiv blå linje. Kort før pausen tiltvang hjemmeholdet sig et straffeslag, der blev kynisk eksekveret af Dennis Christjansen; 3-0 til Hvidovre stod det, da hornet lød for de midterste 20 minutter.

Hvis der var den mindste tvivl om resultat, blev denne hurtigt lagt i graven i tredje periode. Jesper Bøgh Horsted, der allerede tidligere i kampen havde haft et nærgående forsøg, stemplede ind som målscorer og lukkede definitivt opgøret. Aalborg fandt ganske enkelt aldrig ideerne til at åbne et bundsolidt hjemmehold op. Aftenen gav et velfortjent shut-out til Magnus Bo Hansen og var i det hele taget symbolet på en professionel indsats.

I morgen gælder det Frederikshavns reserver, der lørdag eftermiddag tiltvang sig to point mod Gentofte, med en 6-5-sejr efter overtid. Senest måtte Fighters bruge overtid for at besejre Frederikshavn, de mødes derfor med stor respekt og ydmyghed, men fastholdes aftenens disciplin og niveau, er chancerne for tre friske point rigtig gode.

Martin Svensson måtte i øvrigt forlade isen skadet allerede i kampens begyndelse. Han er pt. på hospitalet for at få tjekket knæet. Vi vender tilbage med en opdatering på Martin, og ønsker god bedring.

Tekst: Jesper Kristoffersen

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart