SønderjyskE 2(OT) - 1 Hvidovre Fighters

17. oktober 2017 - 19:00 her: SE Arena

Det havde du nok ikke regnet med, hva’?

Olsen Banden har ikke levet forgæves, og selvom de fleste kup mislykkedes, så var der også små succeser undervejs for den undertippede bande.

En større undertippet gruppe af Fighters-spillere satte i dag deres ben på sønderjysk jord, hvor et af landets dyreste hockeyhold, SønderjyskE, tog imod på egen is. En uhyre vanskelig udekamp; et umuligt kup. Og dog.

Hvidovre Fighters spillede 1-1 i kampens ordinære tid mod det stjernespækkede hjemmehold. Overtiden endte målløs og så måtte holdene ud i straffeslag. Her var SønderjyskE desværre skarpest, da de på deres femte forsøg afgjorde opgøret.

Den store forbrydelse blev forhindret, set med sønderjyske briller, men Peter Enehags plan – næppe skrevet på en rulle toiletpapir – var ualmindeligt tæt på at lykkes. Desværre måtte Fighters nøjes med et enkelt point; alene det at kunne ærgre sig over “blot” uafgjort i Vojens, vidner om en mandfolkepræstation. Hvilken evne til at rejse sig ovenpå et bittert nederlag fredag aften – viljen til at ville bevise sin værdi, den deler Hvidovre Fighters i allerhøjeste grad med Egon Olsen, der heller aldrig gav op.

Giv et (kæmpe)like til drengene, der snart sidder i bussen på vej mod Hvidovre.

Referatet bygger udelukkende på statistik, da vi ikke selv har været til stede i Vojens.

Tekst: Jesper Kristoffersen