Hvidovre Fighters 6 - 3 Vojens IK

3. april 2016 - 19:30 her: Allan Villadsen Ishockey Arena
Hvidovre - VIK

Foto: Martin Ladegaard

En forrygende 1.periode skabte fundamentet for Hvidovre Fighters’ sejr på 6-3 over Vojens. De sønderjyske gæster havde brugt det meste af søndagen på at tage sig over både Lille- og Storebæltsbroen i forsøget på at bringe sig foran 2-0 i finaleserien. Hvidovre og Thor Andersen ville det dog anderledes. Den livlige forward var med to mål i 1.periode en væsentlig faktor for, at pausestillingen lød på overbevisende 3-0. Grundspillets topscorer Andreas Silfverberg havde nemlig i mellemtiden også blandet sig i målfesten.

Den resterende del af kampen blev et forsøg på en kontrolleret indsats fra Fighters. Tiden blev spillet fint af uret, men Vojens rørte i et intenst opgør på sig med mellemrum, særligt i kampens sidste 20 minutter, var der støj foran Hvidovre-målet. Værterne formåede med møje og besvær at fastholde mindst en tomålsføring kampen igennem, og da Christian Vaagensø med blot 14 sekunder igen scorede til 6-3, var selv mikroskopisk tvivl om udfaldet tilintetgjort. 

Der venter en ny kamp onsdag aften, hvor Hvidovre igen har fordel af hjemmebane. Det er klokken 19.30, at Vojens’ unge talenter vender tilbage til Allan Villadsen Ishockey Arena. Og at spå ud fra aftenens målrige, hårde og intense fight, venter der formentlig mere af samme skuffe. Afslutningen på opgøret bød på ægte slutspilsstemning, hvor spillere og fans flere gange var i det røde felt som følge af hidsige episoder på isen. Sådan er et slutspil. Sådan skal et slutspil være. Der er med andre ord så afgjort grund til at se frem til onsdagens tredje akt. Med 1-1 i serien, er der en matchbold på spil.