Gladsaxe gæster

Gladsaxe gæster

af

Et enkelt point mod Gladsaxe, ville sikre Hvidovre Fighters andenpladsen i årets grundspil. Men hvorfor nøjes. Aftenens værter sørgede for fuld pointhøst, med en overbevisende sejr på 4-0 mod Bears. Der blev ikke efterladt tvivl om, at hjemmeholdet er helt klar til slutspillets vanskelige opgaver.

Modstanderen i slutspillets kvartfinale bliver Jutland Vikings, som Fighters har både besejret og tabt til i sæsonens løb. Serien bliver uden tvivl intens, hukommelsen behøver blot mindes de to opgør i hhv. Allan Villadsen Ishockey Arena og den lille hal i Silkeborg. Jyderne er ærgerrige og spiller fysisk til grænsen. De vil gøre alt for at spænde ben for Fighters, og vil formentlig hævde, at de har alt at vinde.

Hvidovre kommer til kampene med stor selvtillid. Den seneste måned har budt på et hold i stadig bedre form. Peter Enehag har fire kæder, der alle kan levere varen, og for tiden gør det. Den bredde truppen besidder, skal gøre ondt på Jutland Vikings, som – skal det understreges – mødes respekt og ydmyghed.

Eksakte tidspunkter for kvartfinalerne, vil blive offentliggjort hurtigst muligt.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart