Hvidovre Fighters 0 - 5 Herning Blue Fox

15. september 2017 - 20:00 her: Allan Villadsen Ishockey Arena

Midtjyderne viste ingen nåde, da Hvidovre Fighters blev besejret med overbevisende 5-0. Cifrene lyver ikke; Herning var hurtigere, skarpere, dygtigere – bare bedre. Tre spillerunder henne i sæsonen, er det ganske vist tidligt at udråbe favoritter til guldet, men legendariske Petri Skriko har i hvert fald toptunet sit mandskab fra sæsonens begyndelse, så herningenserne roligt kan drømme om at stå øverst på skamlen igen til foråret.

Gæsterne spillede ikke tirsdag aften, men fridagen havde desværre ikke givet rust på klingerne. Herning kom tordnende og bragte sig allerede i 1.periode foran med 3-0. En tidlig afgørelse på sæsonens første fredagsfest i Allan Villadsen Ishockey Arena, føltes det som. Et så tændt og veloplagt Herning-mandskab så aldrig ud til at lade Fighters komme til fadet.

For at blive i festterminologien, ryddede Herning også det spejlglatte dansegulv for lækkerier i 2.periode. Lynhurtigt var stillingen 5-0, og Hvidovre-spillerne kunne fra de ’stolerækkerne’ konstatere, at det ikke var i aften, de skulle løbe med ballets prinsesser.

Næsten 35 minutters måltørke blev herefter indledt. Hvidovre fik lukket af bagude og Herning var tilfredse med at forsvare deres føring hjem. Dermed blev lussingen ikke mere syngende, end rødmen har fortaget sig, når Fighters søndag drager mod Fyn for at kæmpe om point i Odense.

Netop kampen mod Odense kommer belejligt. Nederlag som aftenens bearbejdes bedst med chancen for hurtig revanche. Fynboerne havde spillefri her til aften, mens Hvidovre kan se frem til at sidde over på tirsdag, dermed skal krudtet brændes fuldstændig af i Odense. Tre kampe er spillet i Metal Ligaen; to har været uhyre tætte og aftenens opgør mod en stærk guldkandidat udtrykte klasseforskel. Nu skal batterierne lades op, og fokus rettes på alt det, der er lykkes så glimrende i løbet af sæsonens første to opgør, så er point på søndag inden for rækkevidde.

Hvidovre Fighters – Herning Blue Fox 0-5 (0-3, 0-2, 0-0)

07:57 0-1 – Daniel Nielsen (Branden Gracel)
09:31 0-2 – Jan Dalecky (Daniel Nielsen, Daniel K. Nielsen) SH
18:25 0-3 – Branden Gracel
21:27 0-4 – Markus Jensen (Antti Kerälä, Daniel Nielsen) PP
25:28 0-5 – Toni Kallela (Antti Kerälä)