Hvidovre Fighters 1 - 4 Odense Bulldogs

16. januar 2018 - 19:30 her: Allan Villadsen Ishockey Arena

Hvidovre Fighters fik ikke brudt med det, der efterhånden må italesættes som et hjemmebanekompleks. Aftenens gæster fra Odense var bedst og vandt derfor også fortjent med 4-1 i Allan Villadsen Ishockey Arena.

Arbejdsindsatsen er fin, men kynismen mangler i begge ender, når Fighters spiller hjemme i Allan Villadsen Ishockey Arena. Sådan var det også denne aften. Gæsterne var lynhurtigt i front med to kasser og spillede generelt en klog gang udebanehockey, som sikrede tre point i banken. Fighters fik aldrig for alvor bragt spænding om resultatet, trods god indstilling, var der for mange situationer, hvor skarpheden manglede, og det er der ikke råd til i en stærk Metal Liga.

Powerplayformationerne var ligesom i Herlev på isen ved en hel del tilfælde, men blot en enkelt gang lynede Victor Björkung, med sin reducering til 1-3. Målet kunne have været katalysator for et comeback, men gearskiftet fandt aldrig den rette tuning, og Odense-målmand Robin Rahm var stort set ikke på alvorlige prøver, som gav anledning til at forvandle opgøret til en ’etmålskamp’.

Gæsterne lukkede og slukkede i stedet forestillingen med to mand i overtal, da Jacob Johnstone sikkert udplacerede Niklas Lundström i Fighters-målet. En logisk udvikling, som ofte ses, når man ikke selv får vind i sejlene.

Fighters skal ikke klandres for manglende indstilling, men hvor kunne det være lækkert, med en omgang solid ketchup-effekt på scoringsfronten. Spillerne savner en succesoplevelse og den kan passende jages, når de på næste tirsdag møder Frederikshavn White Hawks i Allan Villladsen Ishockey Arena klokken 19.30.

Tekst: Jesper Kristoffersen

Foto: Martin Ladegaard