Hvidovre Fighters 3 - 2 Rødovre MB

8. december 2017 - 20:00 her: Allan Villadsen Ishockey Arena

Hvidovre Fighters vandt fortjent i sæsonens tredje lokalderby mod Rødovre. Værterne satte tre stærke perioder sammen og viste nok en gang stor moral. Kampen blev afgjort af tilgangen fra netop Rødovre Sebastian Sørensen, der med sit sejrsmål til 3-2 i 3. periode sørgede for, at alle tre point blev bogført Hvidovres konto.

Hjemmeholdet gav startdebut til 17-årige Jacob Bjartmarsson i målet, og det løste den unge målmand glimrende. Godt hjulpet af et disciplineret defensivt Fighters-hold, kunne han løfte armene over hovedet efter 60 effektive minutters spilletid, hvor Bjartmarsson og resten af holdet, gjorde det svært for Rødovre at finde melodien offensivt. Gæsterne fik ellers den bedste start på resultattavlen, da et mål i powerplay bragte dem i front. En føring, de tog med sig i kabinen, ovenpå en intensiv 1. periode.

Fighters bed bedst fra sig i 2. periode, hvor 0-1 blev vendt til 2-1. Der var fart i skøjterne og den nye målmand hos Rødovre, Gaspar Kroselj, blev i den grad udfordret. Han havde allerede i kampens indledende 20 minutter udvist nogen usikkerhed og den søgte værternes offensiv at profitere af; og gjorde det. Først scorede Adam Carnestad et glimrende mål, inden Rasmus Hansen bragte Hvidovre i front. Desværre viste gæsternes stor kynisme i overtal, hvor de kort før sidste pausesirene lød, udlignede til 2-2.

De sidste 20 minutter var med et stærkt Hvidovre-hold på isen. Det lyste ud af spillerne, at de ville vinde. Og de turde gå efter sejren, uden at sætte aftenens solide defensiv på spil. Hurtige Sebastian Sørensen slog til mod sine tidligere holdkammerater, da han fornemt udplacerede den debuterende slovener i Rødovre-målet. Herfra så Hvidovre stabile ud. Gæsterne fik kun løsnet få skud på mål og skuddene, der blev sendt af sted, havnede sikkert i ’griberen’ eller favnen på unge Jacob Bjartmarsson. De sidste minutter af kampen blev klogt spillet af uret, med et Hvidovre-mandskab i stor kontrol, dermed blev sæsonens første sejr fortjent kæmpet hjem i Allan Villadsen Ishockey Arena. En fantastisk aften i en kulisse, der levede op til spillet på isen; fremragende.

Næste opgave for Fighters er på torsdag klokken 19.30 i Allan Villadsen Ishockey Arena, hvor Rungsted Seier Capital kommer på besøg.

Tekst: Jesper Kristoffersen