Hvidovre Fighters 3 - 4 Vojens IK

10. april 2016 - 3:00 her: Allan Villadsen Ishockey Arena

Er nøjes det rigtige ord? Det kan man altid diskutere. En tornerosesøvn i 1.periode blev en faktor i en tæt kamp, hvor starten slet ikke levede op til forhåbningerne. Hvidovre var hurtigt nede med 0-2 mod et skarpt udehold fra Vojens, hvor rusten på Fighters’ klinger næsten kunne smages på tungen. Om det var busben fra kampen i går, skal vi lade være usagt, men godt så det ikke ud.

Det gjorde det så til gengæld i 2.periode, hvor rollerne var byttet om. Hvidovre maste Vojens og vandt perioden med 3-0. Dermed stod der 3-2 i hjemmeholdets favør, før sæsonens potentielt sidste tyve minutters effektive spilletid. Også her fortsatte de lovende takter fra værterne, som trykkede Vojens tilbage på isen og kom til en række pæne muligheder, der i denne omgang ikke havde mål med sig som slutprodukt.

Og sport er jo både fantastisk og frustrerende.

Vojens udlignede til 3-3 og bragte kampen ud i overtid for anden dag i træk. Her var lynhurtige Søren Dau på pletten for gæsterne, da han oversprintede tre forsvarende, blåblusede spillere, for at lægge pucken i nettet bag Peter Becher. Målet, der blev en titel værd, scorede det forkerte hold set med Hvidovre-brillerne. Måtte Hvidovre så nøjes? Tja, det var så tæt hele serien igennem, at begge hold ville kunne finde eksempler på situationer, der med et tvist havde skabt forandrede udfald. Sådan var det i dag. Sådan var det i går, og sådan er det ofte i sport, når to ligeværdige modstandere mødes.

Vi ønsker Vojens et stort tillykke med deres guldmedaljer, og så er det ellers at lykønske Hvidovre-holdet med sølvmedaljerne. Om end de ikke lige nu føles specielt kønne, må vi i nederlagets stund også se tilbage på en sæson, der har kastet så mange vanvittigt stærke præstationer af sig, at et tabt guld ikke må formørke det samlede billede.

Tak til alle vores tilskuere, frivillige og sponsorer for opbakningen, der har været bedre end i mange, mange år. Den er værdsat, og vi ser frem til at bygge broen stærkere frem mod næste sæson. I er guld værd!