Solid sejr over Rødovre

Solid sejr over Rødovre

af

Hvidovre Fighters leverede et stabilt indtryk, da de her til aften sejrede med 4-1 over reserverne fra Rødovre. Helt som forventet blev det en tættere forestilling end for en uge siden mod Herlev. Men i sidste ende var der aldrig for alvor tvivl om sejren, hvor særligt bredden kom Hvidovre til gode mod et udmattet Rødovre-mandskab, der kun mønstrede næsten tre kæder.

Der skulle gå hele 32 minutter, før tilskuerne fik det første mål, og det var gæsterne, der tog teten via et powerplay. Hvidovre-holdet reagerede dog hurtigt på den scoring, og med mål fra Mikkel Hansen og Alexander Emil Edelskov kunne værterne gå til periodepause med en føring på 2-1 efter to perioder. Ovenpå en rigtig fin 1.periode, hvor energiniveauet var højt og Rødovre momentvis måtte bruge mange ressourcer i egen zone, var 2.periode langt mindre overbevisende. En periode, der bedst beskrives som en rodet affære med mange fejl og ustruktureret spil.

I spidsen med en enkelt scoring, evnede det unge Hvidovre-mandskab at sætte sig tilrette i kontroltårnet og styre kampen sikkert mod land. Gæsterne fik stort set ikke en nævneværdig chance i en 3.periode, der bar præg af udeholdets smalle trup, der aldrig formåede at finde den ekstra energi, der skulle til for at true offensivt. Hvidovre lukkede i stedet ballet med to sene scoringer signeret af Mikkel Sørensen og Oliver Persson. Særligt det sidste mål var et produkt af sublim hockey, da Rødovre-defensiven blev totalt splittet ad, før pucken blev revet op i nettaget.

Hvidovre spillede sig ikke helt ud her til aften, men efterlod et indtryk af stabilitet og tryghed i de afgørende faser af spillet. Rødovre har mistet nogle folk i løbet af sommeren. Det kunne man godt se, men det piller ikke ved vigtigheden af at Hvidovre Fighters nu kan notere endnu tre point på kontoen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart