Odense Bulldogs 0 - 1(OT) Hvidovre Fighters

16. december 2017 - 16:00 her: Odense Isstadion

Sejr. Hvidovre Fighters sikrede sig to point i Odense, hvor hjemmeholdet for anden gang i denne sæson, måtte se sig slået af et stærkt kollektiv fra hovedstaden. Ligesom sidste gang, holdet var en tur på Fyn, skulle der overtid til, før afgørelsen faldt. Med assist fra Tobias Dyk og Victor Björkung punkterede Valdemar Kisum opgøret endegyldigt med sit første mål for Fighters. Fantastisk velvalgt dag at gøre det på af den kvikke wing.

Med sejren ånder Hvidovre Fighters nu Herlev i nakken, så håret på Eagles-spillerne blafrer. Et enkelt point skiller de to hold, men det kan forandres senere i dag, hvor netop Herlev skøjter på isen mod Rungsted i Hørsholm. Uanset hvad, har Fighters bevist, at evnen til at fokusere på egne præstationer, er uovertruffen. Viljen til sejr er utrættelig og end ikke et stort julemåltid kan mætte mandskabets fremtidige sult.

Næste opgave er på tirsdag, hvor turen bliver noget længere, Frederikshavn tastes nemlig ind på GPS’en. Med den tro på tingene, som Hvidovre-holdet besidder, behøver de mange tilbagelagte kilometer hverken at føles lange frem eller tilbage. Vores næste hjemmekamp i Allan Villadsen Ishockey Arena, er et julebrag mod Herlev Eagles fredag den 22. december, så sæt kryds i kalenderen allerede nu; aktionen starter klokken 20.00.

I første omgang ønsker vi tillykke til hele truppen og staben omkring holdet med sejren i Odense. God tur hjemover.