Hvidovre Fighters 1 - 2 Rødovre

18. marts 2016 - 20:00 her: Allan Villadsen Ishockey Arena

IMG_7123Hvidovre og Rødovre diskede op med stort set en tro kopi af første møde, da de foran et stort og medlevende publikum i en uskøn, men intens affære, satte hinanden stævne. Om det egentlig var en helt tro kopi må være op til den enkelte at vurdere, forskellen var, at Hvidovre denne gang tabte med 2-1, og dermed vandt udeholdet for anden gang i serien med, ja, 2-1.

Kampen var præget af et ekstremt højt tempo, der helt afgjort også var med til at fremprovokere flere fejl end vi normalt ser. Med det sagt, var der underholdning og ikke mindst spænding for samtlige tegnedrengens gysser. Tidligt stod det klart, at hvert eneste mål havde enorm værdi, der ville nemlig ikke komme mange af dem.

Rødovre bragte sig foran, efter lidt uafklaret forsvarsspil i Hvidovrezonen. Hvidovre udlignede til 1-1 i absolut sidste sekund af 2.periode, da Axel Hellqvist ramte pucken utrolig skidt, men også så tilpas dårligt, at puckens bane snød gæsternes målmand. Peter Becher måtte kort inde i 3.periode se kampens sidste mål slippe ind bag ham. Dennis Christjansen, der brændte en direktør i slutsekunderne i Rødovre, fik revanche på en mulighed, der ellers var noget mindre. I slutminutterne pressede Hvidovre alvorligt på. Flere gange var det hårrejsende tæt på en udligning. Axel Hellqvist stod helt alene foran Rødovres keeper, men afslutningen manglede præcision, og til allersidst fik en Hvidovre-spiller ikke kontrol over en tværpasning, der ellers leverede et fuldstændig tomt mål at skyde efter. De-ja-vu; blot med omvendt fortegn.

Nederlaget var dermed en kendsgerning i en kamp, hvor kulissen var strålende, dommer Jacob Grumsen lige så parat og skarp og spillerne toptændte. En kort kommentar skal knyttes til dommerpræstationen, der er så let at skyde efter i nederlagets stund. Men her så vi virkelig en dommer, der formåede at dele sol og vind lige, evnede at fastholde en linje fra første til sidste sekund, der i allerhøjeste grad var spillernes kvalitet værdig. Respekt.

Nu venter en ny kamp allerede i morgen, Den bedste medicin mod et nederlag er chancen for at få renset systemet hurtigst muligt. Forhåbentlig med en sejr, men det bliver tæt, det bliver hårdt og det kræver fuldt blus fra start til slut. Serien har alt det, vi kan ønske os af en semifinale i ishockeyens 1.division .

Vi ses klokken 19.00 i Allan Villadsen Ishockey Arena!