Rungsted 1 - 7 Hvidovre Fighters

8. november 2016 - 20:30 her: Hørsholm Skøjtehal

Sikker sejr i Hørsholm

Der var lagt op til en svær opgave i Hørsholm, hvor hjemmeholdet Rungsted stod for modstanden på samme aften som sneen fik livtag i det danske land. Lige så forsigtigt bilerne sneglede sig af sted på ruten mod Vestegnen, lige så livlig en hockeykamp havde tilskuerne været vidner til. Ind i mellem gik det for stærkt, blev for kreativt og uroligt, men klasseforskellen var ikke til at overse på trods af mange elementære fejl. Hvidovre Fighters sejrede med stensikre 7-1. De sidste 40 minutter af kampen blev altdomineret mod et hjemmehold uden evnen til at finde defensive som offensive løsninger.

Mange har sikkert rettet opmærksomheden mod fredagskampen, hvor Amager Islanders besøger Allan Villadsen Ishockey Arena, men spillerne havde en anden hurdle først; Rungsteds reserver. Erfarne Per Holten Møller stod og dirigerede de unge drenge fra Hørsholm, og han havde fået en stor opgave præsenteret for sig denne aften. Et ubesejret Hvidovre-mandskab. Og det var på alle parametre mere end Rungsted kunne nedkæmpe. Efter en relativt tæt 1.periode, var der ikke efterladt det mindste til tilfældighederne i kampens resterende 40 minutter. Magnus Bo Hansen, der var startende keeper, havde ikke mange store redninger – de var ganske enkelt ikke påkrævede, og målet, der gik ind, kunne han ikke gøre meget ved. Offensivt spillede Carsten Winther en af sæsonens bedste kampe, krydret med to mål, mens Sergei Cubars i dag strålede over alle, med stærke pasninger, en blændende assist og et flot mål. Mest af alt, var det dog roen, han bidrog med til defensivt, der sprang i øjnene. Er den mand virkelig 40 år?

Kampen var ikke af den smukkeste slags, men det var en dag på kontoret, hvor arbejdet blev gjort færdigt og kræfterne i nogen grad kunne spares frem mod Amager-opgøret fredag. Her skal niveauet hæves en smule og fejlprocenten sænkes tilsvarende – i så fald, kan det blive en rigtig sjov aften.

Husk, det er klokken 20.00 i Allan Villadsen Ishockey Arena, at det på fredag går løs mod det hold, vi selv anser for 1.divisions største konkurrent. Et vaskeægte lokal- og topbrag.