Vikingerne vandt slaget på isen

Vikingerne vandt slaget på isen

af

Total nedsmeltning

Klicheerne står i kø for at komme til orde, men hvilken skal vælges? Foran med 4-1 og mindre end 10 minutter tilbage på uret, var status for Hvidovre Fighters, da sæsonens mest horrible sammenbrud slog ned som lynet. Jutland Vikings leverede nemlig sæsonens vildeste comeback i 1.division, da de vandt med 5-4 i ordinær tid. Ekstremt imponerende, men ligeså rystende svagt af hjemmeholdet.

Lørdag aften i Allan Villadsen Ishockey Arena startede som de fleste andre i denne sæson. Hvidovre kom foran, spillet var acceptabelt, trommen flankerede lyden af skøjtende skær på isen og anlægget brummede hits af ældre dato fra højtalerne.

Men noget gik galt. Helt galt!

Foran med tre mål til kort før tid, kortsluttede Hvidovres elektroniske system fuldstændig. Og det var hverken musikanlægget, lyset i hallen eller en klassisk fejl 40. På YouSee-manér, gik hele Fighters-nettet uforklarligt i sort. Advarslerne havde været der. Jutland Vikings var pågående, nærgående og kompetente, og flere gange havde Magnus Bo Hansen haft store parader fremme for at forhindre nettet i at blafre. Men advarselslamperne blinkede ikke. Systemet var brudt ned.

Gæsterne præsterede et mægtigt comeback, der sendte dem fra 1-4 til 5-4 på kampens sidste otte minutter. Inden da havde de fået et mål annulleret, som ærlig talt var svært at se logikken i. De kæmpede og sloges, også da det så sortest ud, og de vandt fortjent. Viljen til sejr hos de jyske gæster overstrålede simpelthen et hjemmehold, der i slutfasen agerede uden den moral og kampgejst, der hele sæsonen har været et varemærke.

På trods af de kontante, kritiske røster, skal én dårlig kamp, hvor filmen knækker og kollektivet svigter, ikke ødelægge et fortsat positivt helhedsbillede af en god sæson. Omvendt må en til nu god sæson heller ikke betyde, at der tages så let på opgaverne, så hver eneste kamp ikke følges til dørs. Det straffes. Lærestregen fik Fighters her til aften.

I morgen er der chance for revanche, når stærke Herning gæster Allan Villadsen Ishockey Arena kl.13.00. Indsats, indstilling og vilje må være blandt de ord, der står øverst på blokken, når Peter Enehag mødes med sit hold søndag formiddag.

Tekst: Jesper Kristoffersen

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart