Stærkt målmandsduo på plads

27. juni 2017

Stærk svensker og lokal slutspilshelt får målmandskabalen hos Hvidovre Fighters til at gå op. Et ønskescenarie, kommer det fra klubben

Magnus Bo Hansen forlænger sin aftale med Hvidovre Fighters for den kommende sæson. Her får han selskab af den 24-årige svensker Niklas Lundström, der senest optrådte for Huddinge i oprykningsspillet til Allsvenskan.

Hvidovre-drengen Magnus Bo Hansen stod et fremragende slutspil, da Fighters triumferede i 1.division. Kampene under maksimalt pres viste, at niveauet er til mere end ishockey i næstbedste række. Kontraktforlængelsen er derfor en naturlig cadeau. Fra Sverige rykker Niklas Lundström teltpælene til Danmark. Med kampe i den bedste og næstbedste svenske række, tropper en markant profil op i Hvidovre, og forventningerne er da også høje til keeperen:

”Vi mener selv, vi har gjort et scoop med Niklas’ ankomst. Han er med sine 24 år stadig sulten efter at udvikle sig. Med kampe for samtlige svenske U-landshold, en tur forbi Nordamerika og senest en fremragende afslutning på sin sæson for Huddinge i oprykningsspillet til Allsvenskan, får vi en spiller ind, der sætter barren højt,” fortæller Jesper Kristoffersen og fortsætter:

”Tilfredsheden bliver kun større af, at vi samtidig har fået aftalen med Magnus Bo i hus. Han har klubhjerte, er en kulturbærer og allermest en særdeles dygtig målmand. I Niklas Lundström får Magnus Bo Hansen en lærermester og konkurrent, der vil udvikle ham yderligere. Det er et ønskescenarie.”

Trænerteamet har gjort meget ud af, at truppen bliver sammensat med udgangspunkt i udviklingspotentiale. Med de to friske kontrakter, er den røde tråd i opbygningen af det kommende liga-setup fastholdt.

”Niklas har et virkelig godt CV, og er en målmand, der passer helt perfekt ind i vores planer, hvor vi rekrutterer spillere, der vil tage næste skridt i deres karriere,” fortæller cheftræner Peter Enehag, og udtrykker tydelig begejstring for sin målmandsduo.

Hvidovre Fighters er nu oppe på 12 spillere i truppen, der fik tilføjet Nicki Kisum sent i sidste uge. Indenfor de næste 14 dage forventes stort set hele truppen at være på plads, lyder det fra klubben.

Nyt fra Facebook

Kære alle

Vi savner desperat en bolig pr. 1/9 hvor hund er tilladt. Hunden er en labrador.

Kontakt os meget gerne hvis du kan hjælpe
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Victor Cubars og Malte Bønløkke på U18-landsholdet

Hvidovre er igen repræsenteret i landsholdsregi, når Victor Cubars og Malte Bønløkke i franske Chamonix trækker den røde trøje over hovedet. De unge talenter spiller tre kampe mod Frankrig den 24., 25. og 26. august, alle klokken 19.00.

Victor Cubars er allerede en fast bestanddel af Metal Liga-truppen, mens Malte Bønløkke lægger på sit niveau dag for dag i HVIK's talentmaskine. Udtagelsen til landsholdet er et klart vidnesbyrd om spillernes kapacitet.

Fra Hvidovre Fighters skal der lyde et kæmpe tillykke til de to store talenter med udtagelsen, og et ønske om en fremragende tur til det østlige Frankrig.

Tekst: Jesper Kristoffersen
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har delt ShopUSA's Rabatkoder. ... Se mereSe mindre

Vidste du, at de amerikanske webshops ofte udlodder rabatkoder? Søg på fx ”permission code” eller ”online coupons” før du foretager dit køb.

Vis på Facebok
·Del

HockeyTime
1 t. ·
HockeyTime har brug for din hjælp!

Sommeren er heldigvis snart slut, og isen er ved al være klar i alle hallerne. I den forbindelse har vi brug for DIN hjælp.

Vi kunne godt tænke os, en eller flere, klubambassadører fra de danske klubber, da vi vil forsøge at lave en endnu bedre dækning af Metal-ligaen og 1. division i den kommende sæson.

Her er nogle af de tanker som vi har gjort os, og som vi har brug for din hjælp til:

1. En kortere optaktsudsendelse fra hallen hvor der lægges op til dagens kamp, samt evt. et par interviews, til udgivelse så tæt på faceoff som muligt.

2. Nedtakt efter kampen, kombineret med interviews.

3. Vi vil også lancere et nyt studieprogram, hvor vi gerne vil have dig med på en Skype- eller telefon forbindelse fra tid til anden, til ligesom at tage temperaturen på netop din klub.
Kunne det være dig, så send os en mail på
hockeytimedk@gmail.com eller kontakt os på vores facebookside.

Med venlig hilsen

Martin og Henrik
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Endnu en ny ligapartner er på plads blandt sponsorerne.

Headhunter virksomheden Surge ApS har tegnet et sponsorat som bringer dem op i gruppen af "tunge" samarbejdspartnere.

Vi byder dem velkommen og glæder os til samarbejdet.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

etrack1.com/da

etrack1/Indicia er ny sponsor til den kommende sæson.

Med aftalen som Ligapartner bliver de en af vores største sponsorer.

Velkommen til.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del

Hvidovre Ishockey Fighters har indgået en ny og historisk god samarbejdsaftale med Carlsberg Danmark.

Af nye tiltag til kommende sæson vil der til alle hjemmekampe blive kåret en Carlsberg Man of the Match blandt Hvidovre spillerne.

I de kommende dage vil vi præsentere flere nye sponsorer, da vi langt fra har ligget stille gennem sommeren.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebok
·Del