Stærkt målmandsduo på plads

27. juni 2017

Stærk svensker og lokal slutspilshelt får målmandskabalen hos Hvidovre Fighters til at gå op. Et ønskescenarie, kommer det fra klubben

Magnus Bo Hansen forlænger sin aftale med Hvidovre Fighters for den kommende sæson. Her får han selskab af den 24-årige svensker Niklas Lundström, der senest optrådte for Huddinge i oprykningsspillet til Allsvenskan.

Hvidovre-drengen Magnus Bo Hansen stod et fremragende slutspil, da Fighters triumferede i 1.division. Kampene under maksimalt pres viste, at niveauet er til mere end ishockey i næstbedste række. Kontraktforlængelsen er derfor en naturlig cadeau. Fra Sverige rykker Niklas Lundström teltpælene til Danmark. Med kampe i den bedste og næstbedste svenske række, tropper en markant profil op i Hvidovre, og forventningerne er da også høje til keeperen:

”Vi mener selv, vi har gjort et scoop med Niklas’ ankomst. Han er med sine 24 år stadig sulten efter at udvikle sig. Med kampe for samtlige svenske U-landshold, en tur forbi Nordamerika og senest en fremragende afslutning på sin sæson for Huddinge i oprykningsspillet til Allsvenskan, får vi en spiller ind, der sætter barren højt,” fortæller Jesper Kristoffersen og fortsætter:

”Tilfredsheden bliver kun større af, at vi samtidig har fået aftalen med Magnus Bo i hus. Han har klubhjerte, er en kulturbærer og allermest en særdeles dygtig målmand. I Niklas Lundström får Magnus Bo Hansen en lærermester og konkurrent, der vil udvikle ham yderligere. Det er et ønskescenarie.”

Trænerteamet har gjort meget ud af, at truppen bliver sammensat med udgangspunkt i udviklingspotentiale. Med de to friske kontrakter, er den røde tråd i opbygningen af det kommende liga-setup fastholdt.

”Niklas har et virkelig godt CV, og er en målmand, der passer helt perfekt ind i vores planer, hvor vi rekrutterer spillere, der vil tage næste skridt i deres karriere,” fortæller cheftræner Peter Enehag, og udtrykker tydelig begejstring for sin målmandsduo.

Hvidovre Fighters er nu oppe på 12 spillere i truppen, der fik tilføjet Nicki Kisum sent i sidste uge. Indenfor de næste 14 dage forventes stort set hele truppen at være på plads, lyder det fra klubben.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.