Svensk trio til Hvidovre Fighters

20. juni 2017

Peter Enehags svenske netværk benyttes naturligt nok flittigt i rekrutteringen af spillere til Metal Liga-holdet. Tre interessante navne har skrevet under på en aftale for den kommende sæson

Hvidovre Fighters fortsætter ligesom i 1.division med svenske importspillere. De højner niveauet, er godt skolede og hårdtarbejdende, og så er sprogbarrieren næsten usynlig. Der er ingen tvivl om, Hvidovre Fighters skal bestræbe sig på at ende i slutspillet med en tyk streg under ”holdet”. Cheftræner Peter Enehag leder derfor, med sin stab, efter spillere, der giver sig fuldt ud, er fri for nykker og lægger kræfterne i fællesskabet. Adam Carnestad, Max Nylander og Tobias Dyk er støbt af de kvaliteter.

”Adam Carnestad er uddannet i Malmø Redhawks. Han er en god tovejsspiller, med defensive kvaliteter, som arbejder hårdt over hele banen. Han bliver en vigtig spiller i undertal,” fortæller Peter Enehag og fortsætter:

”Hurtighed og målnæse beskriver Max Nylander, men han kombinerer de evner med at arbejde begge veje. Max er også uddannet i Malmø og kommer til Hvidovre for at lave mål og knokle for holdet.”

Forwarden spillede senest i Nordamerika, hvor han i NAHL leverede 32 point i 47 kampe. Ligesom Adam Carnestad, er Max Nylander 21 år og fuld af udviklingspotentiale.

Med sine 22 år, er Tobias Dyk dermed ældst af de tre unge spillere, der forstærker Hvidovre Fighters. Han er ligeledes et produkt af Malmø Redhawks og ankommer med sin hidtil bedste seniorsæson øverst i bagagen:

”Tobias spillede sidste sæson i Tyringe, hvor han leverede 30 point i 35 kampe. Han en forholdsvis stor spiller, der samtidig har både ”speed” og rigtig gode hænder. Han skal stå for point i Hvidovre-trøjen,” afslutter Peter Enehag.

Hvidovre Fighters fortsætter oprustningen frem mod den kommende sæson, og forventer allerede i næste uge at kunne offentliggøre friske kontrakter.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.