Tak for opbakningen!

11. april 2017

Guldfesten lukkede og slukkede sæsonen for Fighters. Det efterlader os tilbage med minderne om et hockeyår, hvor udviklingen har været fantastisk og resultat eminent. Guldet blev hentet til Hvidovre, efter en dramatisk finaleserie mod Rødovres reserver, hvor drengene slog til og viste, hvor den store kapacitet, de besidder.

Afslutningen på sæsonen er samtidig tiden til at sige et kæmpe tak til sponsorer, fans og frivillige, der har gjort det muligt at starte det eventyr, Fighters har været. Ikke kun i den netop overståede sæson, men gennem mange år. Værdien af opbakningen kan ikke måles i økonomi, men betyder meget mere end det. Tilslutningen fra nær og fjern, har været medvirkende til, at flere omtalte Hvidovre-ånden med stolthed i stemmen efter guldet var hjemme foran et rekordstort publikum. Stoltheden over et vellykket sportsligt projekt, der endnu udvikler sig på tværs af amatør og professionel afdeling, kan med rette give anledning til at rette ryggen og skyde brystet frem. Uden fans, sponsorer og frivillige, ville det være ikke-eksisterende.

Tak for sæsonens bidrag til alle vores mange samarbejdspartnere, publikummer og hjælpende hænder. Vi glæder os til at byde jer indenfor til sæsonen 2017/2018.

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.