Testsejre over Jonstorp og Trelleborg

23. august 2016
Hvidovre - VIK

Hvidovre Fighters havde svensk besøg over weekenden, hvor lørdag bød på et møde med Jonstorp, der til dagligt gør sig i den svenske 2.division. Gæsterne lagde bedst fra land. Det noget mere sammenspillede mandskab fra den anden side af Øresund, spillede sig frem til et par pæne tilbud, uden Frederik Jakobsen blev passeret i Hvidovre-målet. Det fine fremmøde i Allan Villadsen Ishockey Arena fik dog hjemmeholdet at se i en forbedret udgave, som tiden gik, men ligesom for svenskerne, kunne de blåblusede heller ikke slå hul på bylden.

Eksplosionen fandt sted klokken 15.21. Hjemvendte Daniel Nielsen satte sæsonens første gummiskive i netmaskerne bag en sagesløs svensk keeper, efter et flot orkestreret angreb. Og ganske kort efter faldt også en svenskerscoring – Marcus Nilsson trak en puck helt op i hjørnet; 2-0 til Hvidovre. Ja, der var flere svenskere end danskere på isen denne eftermiddag på Vestegnen. Den lille koloni af svenske Hvidovre-spillere, med Marcus Nilsson som den mest iøjefaldende, viste flere gange prøver på deres kvaliteter. Jonstorp lagde sig ikke ned. På få minutter mindede de om, hvor hurtigt et spil ishockey kan være, da de både udlignede og bragte sig i front. I den jævnbyrdige kamp var det dog på sin plads, at Mikkel Sørensen og dagens kaptajn Rasmus Hansen, med sidstnævnte som afslutter, sikrede status quo ved pausen.

Hvidovre vandt opgøret med 4-3. Oliver Bo Andersen, der har set stærk ud under hele opstarten, prikkede den afgørende puck over stregen. Kampen lignede det, den var, en typisk første træningskamp, hvor mange spillere fik chancen. Hvor timing og tunge ben drillede hinanden, men blev vejet op af en stor arbejdsmoral. Hvidovre-holdet har masser at arbejde med, men der blev noteret flere plusser end minusser, og det er, sammen med kamptræning, det vigtigste lige nu.

Søndag spillede Fighters mod det svenske 3.divisionshold Trelleborg, det sluttede ligeledes med sejr til Hvidovre Fighters på 4-3. 

Tekst: Jesper Kristoffersen

Nyt fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.